Gaskedler fra Beretta

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Beretta

Beretta har gennem mere end 25 år leveret gaskedler til det skandinaviske marked. Beretta er kendt for at producere driftssikre og effektive væghængte gaskedler, der enten har indbygget eller separat varmtvandsbeholder.

En gaskedel skaber varme og opvarmer vand ved afbrænding af naturgas og er dermed en meget effektiv varmekilde, der anvendes af mange familier.

ModelPris
Exclusive Green 16 RSI 35.500,-
Exclusive Green 25 BSI 34.500,-
Exclusive Green 15 RSI 33.500,-

Kontakt os for montering i dag

Kruses Varmeteknik ApS monterer, installerer og servicerer gasfyr i hele Storkøbenhavn.

Skriv eller ring på telefon 39670475 for et tilbud i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Bestseller fra Beretta

Vores store erfaring med Beretta gaskedler gør, at du trygt kan stole på vores service og råd omkring gasfyret og til enhver tid kan ringe og stille os spørgsmål. I Københavnsområdet har vi allerede monteret gasfyr i mange boliger, hvor vores kunder oftest vælger Berettas bedst sælgende gaskedel; Super Exclusive Bolier 25BSI. Den har en indbygget, rustfri varmtvandsbeholder, der rummer hele 60 liter. 

Professionel montering og service

Hos os får du altid en ordentlig service og gode råd fra vores kompetente fagfolk. Vi klarer hele processen med dit nye gasfyr fra montering til service og udskiftning, når den tid kommer. Er du erhvervskunde og overvejer at installere et gasfyr til at opvarme kontorer, står vi klar med vejledning, så du finder den rigtige løsning til dig.

Vores priser er inklusive montering, og derudover kan vi sammen opsætte en plan for vedligeholdelse, så du ikke skal bekymre dig om dette, men i stedet kan overlade det til os.

Vi ser frem til at høre fra dig på telefon 39670475 allerede i dag.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme