EFFEKTIV OG KEMIFRIT KALKBESKYTTELSE

Med et blødgøringsanlæg fra BIOCAT fjernes kalken fra husets drikke- og brugsvand effektiv og kemifrit.

Kruses VVS & Varmeteknik tilbyder BIOCAT-kalkbeskyttelsesanlæg, som er løsningen på dine problemer med kalk i både varmt og koldt vand.

Derfor skal du vælge BIOCAT:

FÅ INSTALLERET OG MONTERET BIOCAT I DAG

Vil du høre mere om de to varianter af blødgøringsanlæg, kan du enten skrive en besked i formularen eller ringe på telefon 39 67 04 75.

BIOCAT KS 3000

BIOCAT KLS 3000-C

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Digital styring af anlægget

BIOCAT kan styres direkte fra din smartphone. Dette er særligt smart, da den bl.a. kan forudse vandskade gennem dens lækagedetektion via anlæggets indbyggede sensor.

Kalkfrit Vand

Kalkfrit vand er en essentiel del af mange husholdninger og industrier. Ved at bruge Biocat blødgøringsanlæg, kan du sikre, at dit vand er fri for kalk, hvilket kan forlænge levetiden på dine vandforbrugende apparater og forbedre vandets smag. Kalkfrit vand kan også bidrage til en sundere hud og hår, da det er mindre hårdt og derfor mindre tørring. Desuden kan kalkfrit vand forbedre effektiviteten af sæbe og rengøringsmidler, hvilket kan spare dig for penge i det lange løb.

Blødgøring af Vand Privat

Blødgøring af vand i private hjem er blevet mere og mere populært. Ved at bruge et blødgøringsanlæg kan du reducere mængden af kalk i dit vand, hvilket kan forbedre vandets kvalitet og forhindre kalkaflejringer i dine rør og apparater. Blødgøringsanlæg til private hjem er designet til at være nemme at installere og vedligeholde, og de kan tilpasses til at opfylde dine specifikke vandbehov. Med et blødgøringsanlæg kan du nyde fordelene ved kalkfrit vand uden at skulle købe og bære tunge vandflasker.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.

Blødgøringsanlæg

Vandbehandling Anlæg

Vandbehandling anlæg er designet til at forbedre kvaliteten af dit vand ved at fjerne uønskede mineraler, kemikalier og andre forurenende stoffer. Biocat tilbyder en række forskellige vandbehandlingsanlæg, herunder blødgøringsanlæg, der kan hjælpe dig med at opnå kalkfrit vand. Disse anlæg bruger avancerede teknologier til at sikre, at dit vand er sikkert, rent og smager godt.

Blødgøringsanlæg Privat

Blødgøringsanlæg til private hjem er en effektiv løsning til at håndtere problemer med hårdt vand. Disse anlæg fungerer ved at fjerne kalk og andre hårde mineraler fra dit vand, hvilket kan forbedre vandets smag og forhindre skader på dine apparater og rør. Biocat tilbyder en række forskellige blødgøringsanlæg, der er designet til at være nemme at bruge og vedligeholde.