Beretta

Gaskedler fra Beretta

Beretta har gennem mere end 25 år leveret gaskedler til det skandinaviske marked. Beretta er kendt for at producere driftssikre og effektive væghængte gaskedler, der enten har indbygget eller separat varmtvandsbeholder. En gaskedel skaber varme og opvarmer vand ved afbrænding af naturgas og er dermed en meget effektiv varmekilde, der anvendes af mange familier.

 

Bestseller fra Beretta

Vi monterer, installerer og servicerer gasfyr i hele Københavnsområdet. Vores store erfaring med Beretta gaskedler gør, at du trygt kan stole på vores service og råd omkring gasfyret og til enhver tid kan ringe og stille os spørgsmål. I Københavnsområdet har vi allerede monteret gasfyr i mange boliger, hvor vores kunder oftest vælger Berettas bedst sælgende gaskedel; Super Exclusive Bolier 25BSI. Den har en indbygget, rustfri varmtvandsbeholder, der rummer hele 60 liter. Vil du have mere information om vores udvalg af gaskedler fra Beretta, så kontakt os i dag på 39 67 04 75.

 

Professionel montering og service

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS får du altid en ordentlig service og gode råd fra vores kompetente fagfolk. Vi klarer hele processen med dit nye gasfyr fra montering til service og udskiftning, når den tid kommer. Er du erhvervskunde og overvejer at installere et gasfyr til at opvarme kontorer, står vi klar med vejledning, så du finder den rigtige løsning til dig. Vores priser er inklusive montering, og derudover kan vi sammen opsætte en plan for vedligeholdelse, så du ikke skal bekymre dig om dette, men i stedet kan overlade det til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Model

Pris

Exclusive Green 16 RSI

35.500,-

Exclusive Green 25 BSI

34.500,-

Exclusive Green 15 RSI

33.500,-