Bosch

Bosch er synonym for tysk kvalitet og stabilitet, og dette kommer også til udtryk med gaskedlerne fra Bosch, som er verdenskendt for deres driftssikkerhed og ydeevne. Her hos Kruse forhandler vi det populære gasfyr Bosch Condens 5000 W, hvilket er et af de mest energieffektive og miljørigtige gasfyr på markedet. Med energimærke AAA og en virkningsgrad på op til 98% sikres en maksimal udnyttelse af gassen.

 

Effektive varmepumper

Bosch leverer nogle af markedets mest effektive varmepumper, der giver dig og familien en behagelig opvarmning af boligen hele året rundt. Her hos Kruses VVS & Varmeteknik tilbyder vi en serie af de mest populære varmepumper fra serien Compress af Bosch. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra luft-til-vand varmepumpe til en moderne hybrid varmepumpe. Bosch er kendetegnet af tysk kvalitet, der sikrer dig en driftssikker og stabil varmeproduktion.

 

Et grønt varmesystem

En varmepumpe udnytter solenergi og luftens varme til at opvarme din bolig. Det er dermed en meget energivenlig varmeløsning og et godt alternativ til olie- og gasfyr. En varmepumpe har ingen skorsten og udleder ingen CO2, så du kan sagtens varme huset op med god samvittighed. Du bruger altså grøn energi, hvilket også kan få energimærkningen af din bolig til at stige. Det giver dig en økonomisk fordel i salgs- og vurderingspris af huset. I dagligdagen mærker du også økonomiske fordele, da driftsomkostninger er lavere end på mange andre varmesystemer.

 

Få svar på dine spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til fordelene og ulemperne ved de forskellige varmepumper fra Bosch, vil vi med glæde give dig professionel vejledning og et uforpligtende tilbud på levering og montering af den varmepumpe, der bedst passer til dig. Ring til os i dag på 39 67 04 75 og hør mere om varmepumper fra Bosch. Du kan også sende os en mail på info@krusesvarmeteknik.dk.

 

Oplev fordelene ved moderne gaskedler

Bosch Condens 5000 W er en moderne kondenserende gaskedel, der giver dig alle fordelene ved moderne gaskedler i en diskret og stilren løsning. Condens 5000 W er nogle af den absolut mest energieffektive gaskedler på markedet lige nu, og med en virkningsgrad på 109% og en energimærkning på AAA, er kedlen fra Bosch en nem og virkningsfuld måde at sænke dit energiforbrug på.

 

Energieffektiv kondenseringsteknologi

Bosch leverer hver dag varme verden over og er anerkendte for deres effektive kondenseringsteknologi. Når et gasfyr er kondenserende, betyder det, at kondensen, der dannes ved afbrændingen af naturgassen, også udnyttes til at producere varme. Det betyder, at du med Bosch Condens 5000 W reducerer dine varmeomkostninger, og at du på sigt kan spare mange penge med en kondenserende gaskedel som varmeløsning.

 

En støjsvag og økonomisk gaskedel

Ud over at være effektiv og skåne vores klima er Bosch Condens 5000 W utroligt lydsvag og praktisk. Støjniveauet er så lavt, at det kan sammenlignes med en moderne opvaskemaskine og kedlen benytter kun 2 W i standbydrift, hvilket er et af markedets laveste hvileforbrug. Derudover er gasfyret indstillet, så det både tager højde for økonomi og komfort, når familiens hus skal opvarmes. Gasfyret er selvregulerende og justerer varmen op eller ned alt efter temperaturen udenfor.

 

Bosch Condens 5000 ZSB 14-4 & 24-4 Specifikationer

  • Ideel til næsten alle almindelige husstørrelser.
  • Fås med varmtvandsbeholder i samme design og størrelse, men kan også kombineres med andre typer varmtvandsbeholdere.
  • Ekstrem støjsvag drift pga. speciel isolering (maks. 35 dB).
  • Let at betjene på multifunktionsdisplay.
  • Solvarmekompatibel pga. nyt styringssystem (Heatronic III).

 

Fremtidssikret med Bosch Condens 5000

Bosch Condens 5000 W er mere end bare diskret og elegant designet. Gasfyret er kompatibelt med solenergi, så din varmeløsning i fremtiden kan blive endnu grønnere. På denne måde skaber man et samarbejde mellem gasfyret og solvarmeanlægget, så solanlægget producerer mest energi om sommeren, og gasfyret overtager styringen om vinteren. Condens 5000 W er også kompatibel med andre energikilder såsom hybrid varmepumper til fremtidens energiproduktion. Vil du høre mere om Condens 5000 W eller planlægge installation, så ring til os i dag på 39 67 04 75. Vores priser er altid inklusive montering.

Model

Pris

Condens 5000 W ZSB 14-5

33.900,-

Condens 5000 W ZWB 30-5

31.500,-

Condens 5000 WT ZWSB

34.500,-

Condens 5000 W ZSB 24-5

34.900,-

Bosch hybrid løsning

På forespørgsel