BWT

BWT - førende inden for vandbehandling

BWT er en af markedets største leverandører af blødgøringsanlæg til private og erhverv. De er førende på vandbehandling og leverer systemer til både svømmehaller, hospitaler, plejehjem og privatboliger. Med et blødgøringsanlæg fra BWT får d, ud over kalkfrit vand, en driftssikker løsning til lave omkostninger og med et lavt saltforbrug. Du får altså et effektivt og miljøvenligt system med BWT.

 

Hvorfor installere et blødgøringsanlæg

Med et blødgøringsanlæg mindskes kalkmængden i vandet markant, hvilket gør, at varmelegemerne i dine husholdningsapparater holder længere og er mere modstandsdygtige over for kalken. Du kan altså spare penge på afkalkningsmidler eller nye husholdningsapparater med et blødgøringsanlæg til vandet. Især i Hovedstadsområdet er kalkniveauet meget højt, og det tager hårdt på varmelegemerne i fx vaskemaskine, kaffemaskine og brusearmatur.

 

AQA Basic

AQA Basic er modellen til en familie på op til 4 personer. Blødgøringsanlægget placeres ved vandindgangen i boligen, hvor kalken fjernes fra vandet før, det bliver benyttet i huset. Anlægget renser og regenererer sig selv automatisk, så du skal kun tilføre salttabletter. AQA Basic sikrer dig blandt andet et mindre vandspild fra fx toilettet, hvor vandet ikke længere vil løbe pga. kalk, og mindre varmespild på varmelegemer i boligen som fx radiatorer. Med et blødgøringsanlæg kan du altså spare penge på vand- og varmeregningerne.

 

AQA Life

Til den større familie kan vi tilbyde AQA Life, der kan håndtere familiens større vandforbrug. Et priseksempel på AQA Life inkl. moms og standardmontering, hvor der trækkes op til 1,5 meter rør og anlægget tilsluttes eksisterende afløb, er 16.800 kroner. Vi opsætter samtidig lovlig el-kontakt til anlægget og vejleder dig i vedligeholdelse. Vi leverer og installerer, så du ikke skal bekymre dig om dette, men i stedet kan glæde dig over blødere vand i huset.

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til blødgøringsanlæg eller er klar til at installere blødgøringsanlæg, er du velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vores priser er altid inkl. levering og standardmontering, og vi giver gerne et fagligt råd til service og vedligeholdelse med i købet. Trænger dit blødgøringsanlæg til et eftersyn eller til en udskiftning, står vi klar til at hjælpe dig. Ring til os i dag på 39 67 04 75 eller send en mail på info@krusesvarmeteknik.dk.