EcoWater

Mindre kalk, mere for pengene

Med et blødgøringsanlæg fra EcoWater fjernes kalken fra husets drikke- og brugsvand, hvilket tydeligt ses og opleves i dagligdagen. Kaffemaskine, opvaskemaskine og brusekabine holder meget længere før, de kalker til, og deres levetid forlænges med flere år. Kalk er ofte skyld i skader på varmelegemerne i husets installationer og husholdningsapparater, og især familier i Hovedstadsområdet bruger hvert år mange penge på afkalkningsmidler. Med et blødgøringsanlæg får du mere for pengene i dine apparater og i forbruget af vand.

 

Styr anlægget fra din smartphone

Ecowaters blødgøringsanlæg er moderne og brugervenlige systemer, der forbindes til husets wifi og kan styres med en app på en smartphone. Du får eventuelle fejlmeddelelser på sms, mail eller i appen, hvilket giver dig et overblik over systemets drift. Denne moderne teknologi giver dig en frihed til nemt at kontrollere systemet og justere driften.

 

EcoWater GreenLine 25

Til familien på op til 4 personer er GreenLine 25 en passende løsning, da de 9 liter ion-bytter producerer nok kalkfrit vand til familiens behov. Anlægget monteres ved vandindgangen i huset, hvor vandet filtreres og kalken fjernes inden, det bliver forbrugt i huset. Ecowaters blødgøringsanlæg fylder ikke mere end, at det let kan installeres i et bryggers eller køkken. GreenLine 25 koster inkl. moms og standardmontering 20.800 kroner. Vi tilslutter anlægget til et eksisterende afløb og opsætter lovlig el-kontakt, så du ikke skal bekymre dig om dette.

 

Ecowater GreenLine 40

Til den større familie med det tilsvarende større forbrug tilbyder vi GreenLine 40 med hele 11 liter ion-bytter, der producerer kalkfrit vand til hele familiens forbrug. Prisen på et GreenLine 40 blødgøringsanlæg fra EcoWater er 21.900 kroner inkl. moms. Vores priser inkluderer altid levering og standardmontering.

 

Hør mere om EcoWaters blødgøringsanlæg

Hvis du har spørgsmål til EcoWaters blødgøringsanlæg eller alternative løsninger, giver vi gerne faglig vejledning og råd til den bedste løsning for dig. Vores store erfaring sikrer dig den bedste service, vejledning og råd til installation og vedligeholdelse af alle VVS- og varmeinstallationer. Ring til os i dag på 39 67 04 75, så tager vi en snak om dine muligheder for også at få kalkfrit vand.