Geminox

Kvalitetskedler med lang levetid

Her hos Kruse VVS & Varmeteknik ApS er vi er forhandlere af nogle af markedets absolut bedste gaskedler. Med Geminox er du sikret en energivenlig, kondenserende gaskedel med god driftsøkonomi og høj brugervenlighed, så du får et varmesystem med en stabil energiproduktion til opvarmning af huset. Geminox’ kedler er stilrent og diskret designet og lavet af kraftige materialer med avanceret teknologi fra Siemens og Grundfos indvendigt. Dette betyder, at du får en energirigtig løsning med et gasfyr fra Geminox.

 

Førende inden for kondenserende kedler

At et gasfyr er kondenserende betyder, at man får en dobbetludnyttelse af energien, fordi fyret også producerer energi fra den røggas, der dannes ved afbrændingen af naturgassen i kedlen. På denne måde optimeres energiproduktionen og omkostningerne til varmeproduktionen falder. Udledningen af CO2 formindskes også, hvilket gør en Geminox gaskedel mere klimavenlig. For at kunne installere et kondenserende gasfyr skal huset have en skorsten, der tåler fugt og samtidigt et rør til kondensvand.

 

Hvad betyder kondenserende gaskedler?

At kondensere betyder, at gasfyret, som brænder gassen af anvender langt mere af energien, end et normalt gasfyr, eftersom energien bliver udnyttet i den røggas, der skabes i forbindelse med afbrænding af naturgassen. Normalt er røggassen, der bliver sendt ud i skorstenen imellem 100 til 170 grader, men med en kondenserende kedel er røgen kun omkring 35-45 grader. På denne måde reduceres udledningen af CO2, og fyret bliver langt mere effektivt.


Alsidig opvarmning

Geminox-kedlerne er meget miljøvenlige og er i energiklasse A. Samtidig med en høj energieffektivitet, er varmesystemet nemt at installere og placere grundet dets diskrete design. Ydermere kan gasfyret tilpasse sig til det aktuelle driftsniveau, hvilket betyder, at det kan kombineres med eksempelvis solceller, så fyret kun producerer energi, når solcellerne ikke producerer nok. På denne måde kan du mere eller mindre få gratis energi og varme om sommeren og have meget lave omkostninger om vinteren.

 

Kontakt os

Er du interesseret i et gasfyr fra Geminox, så ring og hør mere på 39 67 04 75.  Vi giver gerne et fagligt råd til din aktuelle situation og et uforpligtende tilbud.  Vores priser er altid inklusive montering og installation af dit gasfyr. Vi leverer og installerer systemer i både Gentofte, Gladsaxe og København.