Milton

Innovative gaskedler

Milton er en førende innovator på gaskedler, og modellen Topline er Europas mest solgte kondenserende gaskedel. Miltons gasfyr er kendetegnet ved store energibesparelser og høj energieffektivit, så du får en økonomisk og miljøvenlig varmeløsning.

 

Milton Topline

Bestselleren Topline giver dig en stabil varme- og energiproduktion, der effektivt og støjsvagt forsyner dit hus med varme. Kedlen er af energimærke A og giver dig en besparelse på mere end 20 % på din gasregning. Samtidigt ligger årsudnyttelsen på helt op til 103%. Dette sikrer dig den lavest mulige gasregning uden at gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Milton giver 15 års garanti på kedlens gasveksler såfremt, man får serviceret gasfyret hvert 2. år. Du kan hente hjælp hos os, så du kan nyde godt at dit gasfyr længe efter installationen.

 

Milton Highline

Milton har også udviklet en anden type gaskedler, der er mere fleksibel og som også passer til boliger, hvor pladsen er trang. Milton Highline er serie gaskedler med forskellige ydelsesniveauer til en lavere pris men samme høje driftssikkerhed som Topline. Modellerne fås i 14 kW, 24kW og Combi med indbygget varmtvandsbeholder. Milton Highline har selvjusterende varmesystem, som selv tager højde for vejr og udetemperatur, så I altid har et behageligt indeklima. Med et elforbrug på ned til 100 kW årligt ligger Milton Highline kedler med markedets laveste elforbrug.

 

Har du spørgsmål?

Hos Kruses VVS og Varmeteknik leverer og installerer vi både Milton Topline og Highline gaskedler i hele Hovedstadsområdet. Vores priser er altid inklusive montering og vi kan også hjælpe med servicering. Ring til os i dag og hør mere om vores udvalg af Milton gaskedler på 39 67 04 75. Alternativt kan du sende os en mail på info@krusesvarmeteknik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Model

Pris

Highline 14 med beholder

33.900,-

Highline 24 Combi

33.700,-

Topline 15 med 65 l beholder

39.800,-