Nilan

Innovative ventilationsanlæg med stor succes

Nilan har siden grundlæggelsen i 1974 stået for solid kvalitet og energieffektive løsninger. Nilan er blandt Europas største producenter af ventilationsanlæg og varmepumper, og har en række gode løsninger, hvis du er interesseret i at optimere indeklimaet og samtidig spare på miljøet. Her hos Kruse VVS & Varmeteknik ApS anbefaler vi Nilans ventilationsanlæg, da vi har mange års gode erfaringer med systemerne.

 

Hvorfor vælge VGU 250 til udsugning

Nilans VGU 250 udsugningssystem sørger både for udsugning af varm, fugtig luft og for opvarmning af brugsvand. Systemet optimerer energien i huset ved at suge varm, fugtig luft ud fra fx badeværelser og køkkener og udnytter så denne luft til at opvarme vand til boligen. VGU 250 kan også kombineres med gasfyr, fjernvarme eller solcelleanlæg, så man skaber et effektivt og optimalt varmesystem. VGU 250 er A-energimærket og har en lang levetid på typisk 20-25 år, hvorefter den er klar til udskiftning.

Prisen på VGU 250 er 29.900 inkl. moms, levering og montering.

 

Ventilation: Nilan VP 18 og VP 18 Køl Sol EK

Vi tilbyder ventilationssystemerne VP 18 og VP 18 Køl Sol EK. Ved ventilationen trækkes varm og fugtig luft, støvpartikler og lugte ud af boligen. Energien genanvendes til opvarmning af huset og af brugsvand. Man opnår altså et sundere og mere komfortabelt indeklima. VP 18 Køl Sol EK kan ud over at varme boligen op også køle ned. Med kølefunktionen kan man opnå en temperatur indenfor, der er op til 8 grader lavere end udetemperaturen. Med VP 18 Køl Sol EK får du altså alle løsninger i et produkt. 

 

Ring til os i dag

Har du spørgsmål til ventilation og udsugning, får du hos os fagligt kompetente råd fra eksperter i branchen. Vi finder sammen med dig den bedste løsning til dit behov. Vi leverer og monterer i hele Hovedstadsområdet, herunder også Gentofte og Gladsaxe. Er det tid til en udskiftning af dit ventilationssystem, står vi også klar til at hjælpe. Ring til os i dag på 39 67 04 75 og få svar på dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.