North Star

Få kalkfrit vand med North Star

North Star er en anerkendt nordisk producent af blødgøringsanlæg. Det høje kalkindhold betyder, at varmelegemerne i husholdningens mindre apparater såsom elkedler og større installationer såsom vaskemaskiner bliver beskadiget af kalken fra vandet og går i stykker. Det kan du undgå med et blødgøringsanlæg fra North Star. 

 

Ökosoft 25

Ökostoft 25 er North Stars intelligente blødgøringsanlæg med 9 liter ion-bytter, der er selvjusterende og automatisk indstiller sig på regeneration efter familiens vandforbrug. På den måde er du altid sikret kalkfrit vand i huset. På anlæggets display kan du aflæse behandlet vand, restkapacitet og status på regenerationen. Med lav vedligeholdelse er Ökosoft et godt valg til den travle eller mindre tekniske husholdning. Vi anbefaler dog, at du får serviceret dit blødgøringsanlæg en gang årligt for at sikre rent og sundt drikkevand til familien.

 

Priser altid inklusive levering og montering

Her hos Kruses VVS & Varmeteknik sørger vi altid for professionel service med levering og montering, så du får et driftssikkert anlæg, hvor du selv kun skal klare den minimale vedligeholdelse af blødgøringsanlægget. Vores priser inkluderer altid standardmontering, hvilket indebærer installation, tilslutning til eksisterende afløb og opsats af lovlig el-kontakt til anlægget.

 

Hør mere

Er det tid til at få et blødgøringsanlæg installeret i huset, så du og familien også kan få kalkfrit vand? Så ring til os i dag og hør mere om dine muligheder for at få installeret et blødgøringsanlæg. Vi leverer og monterer i Gentofte, Gladsaxe og hele København. Er det tid til service på dit blødgøringsanlæg, står vi også klar til at hjælpe dig. Ring til os på 39 67 04 75 og hør mere i dag.