Viessmann

Kompakte varmepumper

Viessmann leverer konstant forbedrede varmepumper og deres nye Vitocal 222-S er både attraktiv i pris og ydeevne. Det er en kompakt varmepumpe med split-luft-vand funktion og en integreret varmtvandsbeholder med en kapacitet på 210 liter. Fremløbstemperaturen på vandet kan komme helt op på 60 grader, og varmepumpen leverer en konstant varmtvandskomfort. Hele familien kan altså komme i dejligt varmt bad takket være varmenpumpen Vitocal 22-S fra Viessmann.

 

Miljøvenlig og vedvarende energiproduktion

Fordi en varmepumpe udnytter den energi, der allerede findes i jorden, får du en miljøvenlig varmeløsning til opvarmning af din bolig. Viessmanns varmepumper kan ud over at opvarme vand også opvarme og nedkøle din bolig alt efter årstid og behov. Derudover får du med Vitocal 222-S markedets laveste støjniveau, så du ikke bliver generet af et larmende varmesystem. Vitocal 222-S er udviklet med øje for fremtiden, så du får en vedvarende energiproduktion. Den er kompatibel med solenergi produceret på ejendommen, hvilket lader dig spare endnu mere på elregningen.

 

Lydsvagt & moderne gasfyr

Med et gasfyr fra Viessmann får du et lydsvagt og moderne varmesystem, der med høj effektivitet og dobbeltudnyttelse af energien er godt for både økonomien og miljøet. Viessmann leverer innovative, smarte gaskedler med touchskærm til nem betjening og et stilrent design. De væghængte kondenserende gaskedler er opvarmer effektivt huse og villaer med en utroligt høj energiudnyttelse og lave driftsomkostninger. Gaskedler fra Viessmann er også selvregulerende og vejrkompenserende, når man tilslutter en sensor til udetemperatur, hvilket giver dig et stabilt og pålideligt varmesystem.

 

Veissmann Vitodens 100 og 200

Vitodens 100 og 200 er to Viessmann gaskedler, der kan hjælpe dig med at sænke dine varmeomkostninger på en miljørigtig måde. Gasfyrene ligger i energiklasse A og kan omsætte gassen med en effektivitet på hele 98 procent. Vitodens serien er designet med brugervenlighed for øje, og på fyrets 5-tommers display kan du indstille det efter dine præferencer. Desuden kan du, ved hjælp af Vitoconnect 100 (tilkøb), regulere fyret via en app på din smartphone.  Dette giver dig en exceptionel brugeroplevelse og muligheden for nemt at justere indeklimaet i dit hus. Vitodens gaskedler er designet til at være meget støjsvage, og ved hjælp af en lavere blæsehastighed udsender de ned til 39 dB.

 

Ring og hør mere

Er du nysgerrig på at vide mere om gaskedlerne eller varmepumperne fra Viessmann, så ring til os i dag på 39 67 04 75 og få troværdige svar på dine spørgsmål. Hos os får du en ordentlig, pålidelig service til en konkurrencedygtig pris, som altid inkluderer montering.  Med vores store erfaring har vi svar på alle dine spørgsmål omkring gaskedler og andre varmesystemer. Vi ser frem til at høre fra dig.

Model

Pris

Vitodens 200 w 1,9-13kW med 70/100 l varmtvandsbeholder

34.500,-

Vitodens 200 w 1,9-19kW med 70/100 l varmtvandsbeholder

38.750,-

Vitodens 200 w 3,2-26kW med 70/100 l varmtvandsbeholder

37.900,-

Vitodens 222-F med indbygget 120 l varmtvandsbeholder

31.900,-

Vitodens 100, med 70/100 l varmtvandsbeholder

På forespørgsel

Viessmann hybrid løsning

På forespørgsel