Vølund

140 års erfaring med varmeløsninger

Vølund har leveret varmepumper til danskerne i mere end 140 år og er eksperter i udviklingen af økonomiske og miljørigtige varmeløsninger. Her hos Kruses VVS & Varmeteknik tilbyder vi varmepumper fra Vølund, der året rundt kan opvarme hele din bolig. En luft-til-vand varmepumpe udnytter varmen i luften udenfor til produktion af fx gulvvarme og varmt brugsvand indenfor.

 

Sådan fungerer luft-til-vand varmepumpen

Varmepumpen er forbundet til husets centralvarmesystem og omdanner den opsamlede energi fra udeluften til varmt vand, der sendes ud i radiatorer og vandhaner. På denne måde bliver både temperaturen indenfor og brugsvandet varmet op, så der skabes et behageligt indeklima. Varmepumpen er drevet af el og har en meget høj effektivitet, da den producerer 3-5 gange så meget varmeenergi, som den selv benytter i el.

 

Er en varmepumpe noget for dig?

En luft-til-vand varmepumpe er ideel til opvarmning af huset, hvor der kræves en lav fremløbstemperatur som fx gulvvarme. Den har ikke samme effektivitet som jordvarme, men er en mere nem og økonomisk løsning både ved anskaffelse og installation, da den ikke er afhængig af grundens areal og ikke kræver opbrydning af græsplænen. Derfor er varmepumpen en mere kompakt og nem løsning til dig med en mindre grund eller fx et sommerhus.

 

Kontakt os i dag

Vi står klar til at rådgive og vejlede dig både om varmepumper og alternative varmsystemer. Hos os får du faglige råd og service fra eksperter i branchen. Vi har meget stor erfaring med varmeteknik i hele Hovedstadsområdet og varetager både installation og servicering af VVS- og varmeinstallationer. Ring til os i dag på 39 67 04 75 og få en snak om den rette løsning til dit behov.