Jordvarme

En energikilde, der giver 3 gange igen

Jordvarme er en miljørigtig og vedvarende energikilde og giver mere end tre gange så meget energi tilbage, som det forbruger. Jorden varmes op af solen, energien overføres til slangen og i varmepumpen indenfor omdannes den så til opvarmning og brugsvand til huset. Overvejer du at anlægge jordvarme, men virker projektet uoverskueligt? Vi hjælper dig igennem hele processen, så du undgår at få kolde fødder.

 

Sådan fungerer jordvarme

Jordvarme består af en varmepumpe og enten en vertikal boring ned i jorden eller en slange, der ligger horisontalt i jorden ca. 9,0-1,2 meter under jordoverfladen. Står man og overvejer et jordvarmeanlæg, kræver det derfor plads og rydning af haven. Til gengæld kan man med god samvittighed anlægge gulvvarme til at holde varmen i huset. Når solens stråler så varmer jorden op, dannes store mængder energi i de overfladiske lag i jorden. Energien overføres til slangen, hvorefter den omformes til varme i varmepumpen, som skal stå indenfor i huset.

 

Skal du have anlagt jordvarmeanlæg?

Vi samarbejder med Europas største udbyder på området, Weishaupt, der er specialister i boringer og nedlægning af slanger, så du er sikret den rigtige dimensionering af slanger og varmepumpe. Fordelen hos os er, at du kun skal samarbejde med én leverandør, resten tager vi os af. Vi har stor erfaring med nedlægning af jordvarmeanlæg i Københavnsområdet. Som ejer af et jordvarmeanlæg skal man årligt have anlægget efterset af en jordvarmesagkyndig som minimum en enkelt gang. Også her træder vi til. Ring til os i dag på 39 67 04 75 og hør mere om dine muligheder for jordvarme.