Solvarme

Spar på varmeregningen med et solanlæg

Her hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS leverer og installerer vi forskellige typer varmesystemer drevet af vedvarende energi. Solceller er en smart måde at udvinde energi fra solen uden at tære på miljøet, og så er solenergien i øvrigt helt gratis. Med et solvarmeanlæg kan du varme dit hjem op uden at skulle tænke på strømpriser eller miljøskadeligheden. Anlægget er dermed tjent ind på få år, eftersom du kommer til at spare på både energi til at varme vandet op, og energi til at varme hele huset op.

 

Find det rette system

Der findes en række forskellige løsninger, hvis du er interesseret i at varme hjemmet op med solenergi. Solvarme er grøn energi, der opfanges af solceller, som derefter bliver omdannet til brugbar energi. Solceller kan placeres de fleste steder, men som oftest placeres de på et tag, så de ikke optager unødig plads. Fælles for alle systemer er, at det første led er et solpanel. Valget af den anden primære del af anlægget bestemmer, om du skal have varme og varmt brugsvand eller udelukkende brugsvand. Hvis du opvarmer på olie eller gas er det en god ide at have et solanlæg, der supplerer det nuværende anlæg.

 

Kontakt os

Ønsker du et solvarmeanlæg er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Har du nogen spørgsmål til, hvordan det kan være en fordel for dig med et varmeanlæg med vedvarende energi, kan vi kontaktes på telefon 39 67 04 75 og e-mail info@krusesvarmeteknik.dk. Vi installerer varmeløsninger med vedvarende energi i både Gentofte, Gladsaxe og København.du får den bedste og mest energieffektive løsning.