Varmepumper

Energibesparende løsning

En varmepumpe er en løsning, der er givtig i flere henseender. Det seneste tid er varmepumper blevet en populær løsning til at opvarme alle slags huse og boliger. Varmepumper er et alternativ til f.eks. olie- og gasfyr, og har den store fordel, at de anvender solens energi og varmen i luften til at opvarme boligen. Dvs. at du både reducerer din CO2–udledning og dermed også sparer penge på din varmeregning.

 

Stort udvalg i varmepumper

Der findes forskellige typer af varmepumper, og den mest anvendte er oftest en luft/luft eller luft/vand varmepumpe. Kruses Varmeteknik er leveringsdygtige inden for de forskellige typer. Samtidig handler vi mange forskellige mærker, så vi altid har et stort sortiment, som du kan vælge mellem. Det kan være svært at vælge den rette løsning til din bolig og dine ønsker, men vores erfarne medarbejdere står altid klar med hjælp og vejledning, så vi sammen finder den rette varmepumpe til dig.

 

Sørger for det hele

Når du skal have udskiftet din varmepumpe eller have en helt ny, sørger Kruses Varmeteknik for både bestilling af selve pumpen, montering og installering. Samtidig sørger vi altid for, at rådgive vores kunder i, hvordan den skal anvendes, så de får mest muligt ud af deres nye energibesparende løsning. Vi kan hjælpe med alt fra store VVS-installationer til varmepumper og mindre opgaver i Gentofte, Gladsaxe og resten af området omkring København. Ring i dag for en snak og et uforpligtende tilbud på 39 67 04 75.