Hofor

Fjernvarme i overensstemmelse med Hofor 

Overholder dit fjernvarmeanlæg kravene fra Hofor og Energistyrelsen? Eller overvejer du at skifte over til at blive fjernvarmekunde? Hos Kruse Varmeteknikere ApS har vi alle svarene på de spørgsmål, der dukker op omkring fjernvarme, og vores store erfaring giver dig en service i topkvalitet. Med os er du sikret en billig, grøn og langtidsholdbar varmeløsning med fjernvarme.

 

Hvad er Hofor?

Hofor er Hovedstadsområdet Forsyningsselskab, der leverer fjernvarmen i Københavns Kommune. Hofor stiller høje krav til VVS-installatørers montering og service af fjernvarmeanlæg. Vi er autoriserede installatører og arbejder altid i henhold til Hofors retningslinjer. Derfor kan du være tryg ved vores vejledning og service. Vi sørger for, at dit fjernvarmeanlæg overholder alle retningslinjer og tekniske bestemmelser fra Hofor og Energistyrelsen.

 

Fjernvarme i hele Hovedstadsområdet

Fjernvarme er en klima- og økonomivenlig opvarmningskilde til din bolig, der samtidig har en lang holdbarhed. Vi har hos Kruse Varmeteknik ApS monteret og serviceret fjernvarmeanlæg i en lang årrække og er derfor eksperter på området. Vi holder os opdateret på Hofors regler, så du ikke behøver at gøre det. Er du i tvivl om Hofors retningslinjer, eller er det tid til at efterse fjernvarmeanlægget, så ring til os. Vi har svar på alle dine spørgsmål. Ring på 39 67 04 75 og hør mere.

 

Priseksempel for udskiftning af fjernvarmeunit

Termix HOFOR model VX-1 med styring og vejrkompensering med 100 l Varmtvandsbeholder. Pris incl. moms kr. 36.900,-

Metro System 5 HOFOR med styring og vejrkompensering med 110 l varmtvandsbeholder. Pris incl. moms kr. 37.900,-