Service

Professionel service

Hvis du har problemer med dit varmeanlæg, kan du kontakte os hos Kruses VVS & Varmeteknik. Vi har mange års erfaring i at servicere og reparere varmeanlæg, og har med garanti en løsning på dit problem. Vi servicerer alle kendte mærker og modeller og vi er altid klar med et godt tilbud. Vores service dækker desuden hele området i og omkring Gentofte, Gladsaxe og København.

 

Hold anlægget ved lige

Et varmeanlæg er et komplekst stykke isenkram, og vedligeholder man det ikke, kan der ske uhensigtsmæssige skader på det. Derfor udfører vi fuld service og vedligeholdelse på dit varmeanlæg, så du ikke risikerer at stå uden varme i hele huset. Normalt er en typisk levetid for et varmeanlæg cirka 20-30 år. Hvis det ikke bliver vedligeholdt korrekt, er der stor sandsynlighed for at levetiden ikke kommer i nærheden af den anslåede levetid. Derfor anbefaler vi at få anlægget tjekket igennem og serviceret jævnligt.

 

Undgå utætheder

Noget af det værste, der kan ske er at systemet bliver utæt. Rørene der er brugt er typisk af en kraftig kvalitet, men de har ikke uendelig levetid. Derfor kan der opstå utætheder, hvilket kan få katastrofale følger for dit hjem. Et af de tydeligste tegn er fugtpletter og afskallet maling. Vi tager hånd om problemer som disse før de opstår med service og eftersyn af varmeanlægget. Vil du høre mere om vores service, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med et god tilbud på reparation og vedligeholdelse af alle typer varmeanlæg.