Gasservice

Din gasmester i Hovedstadsområdet

Hos Kruse Varmeteknik ApS har vi gennem mange år specialiseret os i installation, montering og vedligeholdelse af gaskedler, hvilket giver dig en service i topkvalitet og en driftssikker installation af dit gasfyr. Et gasfyr leverer en mere energibesparende varmeydelse, hvilket betyder, at det er en fornuftig løsning både økonomisk og miljømæssigt. Skal vi være din gasmester i Hovedstadsområdet?

 

Markedets førende gaskedler

Hos os får du ikke bare en standardløsning. Vi forstår, at forskellige familier har forskellige behov, også ift. gaskedler. Vi tilbyder en hel række gaskedler fra anerkendte internationale producenter såsom Bosch, Weishaupt, Viessmann og Milton, så du kan få det mest moderne og energibesparende gasfyr. Vi har en høj faglig stolthed of giver dig professionelle råd.  Det er desuden vigtigt at udskifte gaskedlen løbende, når den bliver nedslidt eller ineffektiv, og det kan vi også klare for dig.

 

Ring og få svar på spørgsmål om gasfyr

Står du med spørgsmål omkring driftsøkonomien eller effektiviteten af gasfyr, så ring til os i dag og få svar på dine spørgsmål. Vi laver installationer, udskiftninger og reparationer af gaskedler i hele Hovedstadsområdet. Når du handler med os, er du altid sikret en hurtig og smertefri proces, hvor vi tager os af alt det praktiske med bestilling, installering og montering af dit nye fyr. Ring til os på 39 67 04 75, så finder vi sammen den rigtige løsning for dig.