Geminox gaskedler

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Kvalitetskedler med lang levetid

Hos Kruse VVS & Varmeteknik ApS er vi er forhandlere af nogle af markedets absolut bedste gaskedler.

Med Geminox er du sikret en energivenlig, kondenserende gaskedel med god driftsøkonomi og høj brugervenlighed, så du får et varmesystem med en stabil energiproduktion til opvarmning af huset. Geminox’ kedler er stilrent og diskret designet og lavet af kraftige materialer med avanceret teknologi fra Siemens og Grundfos indvendigt. Dette betyder, at du får en energirigtig løsning med et gasfyr fra Geminox.

Kontakt os for mere info i dag

Er du interesseret i et gasfyr fra Geminox, så ring og hør mere på telefon 39670475.

Vi giver gerne et fagligt råd til din aktuelle situation og et uforpligtende tilbud.

Vores priser er altid inklusive montering og installation af dit gasfyr. Vi leverer og installerer systemer i både Gentofte, Gladsaxe, København og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Førende inden for kondenserende kedler

At et gasfyr er kondenserende betyder, at man får en dobbetludnyttelse af energien, fordi fyret også producerer energi fra den røggas, der dannes ved afbrændingen af naturgassen i kedlen. På denne måde optimeres energiproduktionen og omkostningerne til varmeproduktionen falder. Udledningen af CO2 formindskes også, hvilket gør en Geminox gaskedel mere klimavenlig. For at kunne installere et kondenserende gasfyr skal huset have en skorsten, der tåler fugt og samtidigt et rør til kondensvand.

Hvad betyder kondenserende gaskedler?

At kondensere betyder, at gasfyret, som brænder gassen af anvender langt mere af energien, end et normalt gasfyr, eftersom energien bliver udnyttet i den røggas, der skabes i forbindelse med afbrænding af naturgassen. Normalt er røggassen, der bliver sendt ud i skorstenen imellem 100 til 170 grader, men med en kondenserende kedel er røgen kun omkring 35-45 grader. På denne måde reduceres udledningen af CO2, og fyret bliver langt mere effektivt.

Alsidig opvarmning

Geminox-kedlerne er meget miljøvenlige og er i energiklasse A. Samtidig med en høj energieffektivitet, er varmesystemet nemt at installere og placere grundet dets diskrete design. Ydermere kan gasfyret tilpasse sig til det aktuelle driftsniveau, hvilket betyder, at det kan kombineres med eksempelvis solceller, så fyret kun producerer energi, når solcellerne ikke producerer nok. På denne måde kan du mere eller mindre få gratis energi og varme om sommeren og have meget lave omkostninger om vinteren.

Ring og hør mere på telefon 39670475 i dag.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme