Oplever du grønt vand i den varme hane?

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Få hjælp til grønt vand i hanen

Har du grønt vand i den varme hane? Så er din varmtvandsbeholder eller varmeveksler utæt, og du har højest sandsynligt behov for et nyt! 

Kruses VVS & Varmeteknik har mere end 50 års VVS erfaring.

Vores erfarne og dygtige medarbejdere kører til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, når du enten skal have en ny beholder/veksler eller en komplet ny fjernvarme installation.

Priseksempel

Ender det med, at du skal have udskiftet din beholder alene, vil vi i de fleste tilfælde udskifte til en 110 liters beholder fra Metro eller Vølund.

Pris kr 15.607,- incl moms.

Vi er godkendte ved HOFOR til servicering  og udskiftning af fjernvarmeanlæg - både i villa anlæg og større anlæg på ejendomme.

Hvad kan grønt vand i hanen skyldes:

  • Utæt spiral varmtvandsbeholder.
  • Utætte plader varmeveksler.

Giv os et kald på telefon 39670475 eller skriv i formularen, så kommer vi forbi og inspicerer og får lagt en plan i sammen råd med dig naturligvis. 

Vores producenter

Vi har self. valgt de bedste fjernvarmeanlæg på markedet:

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs - Læs mere

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Fjernvarme - en nem og besparende løsning

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan vi være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig – bl.a. kræver fjernvarme en mindre grad af vedligeholdelse end traditionelle varmeløsninger. Samtidig har det en god driftsøkonomi, bl.a. fordi det har en længere levetid end andre typer af varmeanlæg. Vi kan skifte dit nuværende varmeløsning til fjernvarme – vores store erfaring og dygtige håndværkere kan klare dit behov, uanset kapacitet og type. Hvis du allerede har en fjernvarmeløsning, kan vi varetage din nuværende løsning. 

Kontakt os i dag

Uanset om den kræver en reparation, udskiftning af enkeltdele eller blot almindelig vedligeholdelse og service, står vi altid klar til at hjælpe dig med at få din fjernvarme til at fungere optimalt. Vi kører fra Søborg nær Gentofte og Gladsaxe, og dækker hele området i og omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os på telefon 39670475 for et uforpligtende tilbud.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme