Jordvarme installation i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Skal du have anlagt jordvarmeanlæg?

Fordelen hos os er, at du kun skal samarbejde med én leverandør, resten tager vi os af. Vi har stor erfaring med nedlægning af jordvarmeanlæg i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Som ejer af et jordvarmeanlæg skal man årligt have anlægget efterset af en jordvarmesagkyndig som minimum en enkelt gang. Også her træder vi til.

Hvorfor jordvarme?

  • Jordvarme er en miljørigtig og vedvarende energikilde.
  • Jordvarme giver mere end tre gange så meget energi tilbage, som det forbruger.

Kruses VVS & Varmeteknik ApS samarbejder med Europas største udbyder på området, Weishaupt, der er specialister i boringer og nedlægning af slanger, så du er sikret den rigtige dimensionering af slanger og varmepumpe. Er dit behov noget andet, har vi også en masse andre leverandører, vi samarbejder med, bl.a. Bosch, Vølund mv.

Ring til os i dag på 39670475 og hør mere om dine muligheder for jordvarme.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

En energikilde, der giver 3 gange igen

Jordvarme er en miljørigtig og vedvarende energikilde og giver mere end tre gange så meget energi tilbage, som det forbruger. Jorden varmes op af solen, energien overføres til slangen og i varmepumpen indenfor omdannes den så til opvarmning og brugsvand til huset. Overvejer du at anlægge jordvarme, men virker projektet uoverskueligt? Vi hjælper dig igennem hele processen, så du undgår at få kolde fødder.

Sådan fungerer jordvarme

Jordvarme består af en varmepumpe og enten en vertikal boring ned i jorden eller en slange, der ligger horisontalt i jorden ca. 9,0-1,2 meter under jordoverfladen. Står man og overvejer et jordvarmeanlæg, kræver det derfor plads og rydning af haven. Til gengæld kan man med god samvittighed anlægge gulvvarme til at holde varmen i huset. Når solens stråler så varmer jorden op, dannes store mængder energi i de overfladiske lag i jorden. Energien overføres til slangen, hvorefter den omformes til varme i varmepumpen, som skal stå indenfor i huset.

Ring og hør mere i dag på telefon 39670475.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme