Luft/vand varmepumper i københavn og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Få kompetent rådgivning

Hos os kan du altid forvente at få den mest kompetente rådgivning ud fra dit unikke behov - det er vores fornemmeste opgave endda!

Energibesparende løsning

En varmepumpe er en løsning, der er givtig i flere henseender. Det seneste tid er varmepumper blevet en populær løsning til at opvarme alle slags huse og boliger. Varmepumper er et alternativ til f.eks. olie- og gasfyr, og har den store fordel, at de anvender solens energi og varmen i luften til at opvarme boligen. Dvs. at du både reducerer din CO2–udledning og dermed også sparer penge på din varmeregning.

Vi sørger for det hele

Når du skal have udskiftet din varmepumpe eller have en helt ny, sørger Kruses VVS & Varmeteknik ApS for:

  • Bestilling af selve pumpen
  • Montering og installering.
  • Samtidig sørger vi altid for, at rådgive vores dig i, hvordan den skal anvendes, så du får mest muligt ud af din nye energibesparende løsning.

Ring i dag for en snak og et uforpligtende tilbud på 39670475.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Stort udvalg i varmepumper

Der findes forskellige typer af varmepumper, og den mest anvendte er oftest en jordvarmepumpe eller luft/vand varmepumpe.

Vi er leveringsdygtige inden for de forskellige typer. Samtidig handler vi mange forskellige mærker, så vi altid har et stort sortiment, som du kan vælge mellem.

Det kan være svært at vælge den rette løsning til din bolig og dine ønsker, men vores erfarne medarbejdere står altid klar med hjælp og vejledning, så vi sammen finder den rette varmepumpe til dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag

Vi kan hjælpe med alt fra store VVS-installationer til varmepumper og mindre opgaver.

Kontakt os i dag for at høre mere eller for et uforpligtende tilbud via formularen eller på telefon 39670475.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme