Milton gaskedler

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Innovative gaskedler

Milton er en førende innovator på gaskedler, og modellen Topline er Europas mest solgte kondenserende gaskedel. Miltons gasfyr er kendetegnet ved store energibesparelser og høj energieffektivit, så du får en økonomisk og miljøvenlig varmeløsning.

ModelPris
Highline 14 med beholder 33.900,-
Highline 24 Combi 33.700,-
Topline 15 med 65 l beholder 39.800,-

Har du spørgsmål til Milton gaskedel?

Hos Kruses VVS og Varmeteknik ApS leverer og installerer vi både Milton Topline og Highline gaskedler i hele Hovedstadsområdet. Vores priser er altid inklusive montering og vi kan også hjælpe med servicering.

Ring til os i dag og hør mere om vores udvalg af Milton gaskedler på telefon 39670475 eller udfyld formularen til højre.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Milton Topline

Bestselleren Topline giver dig en stabil varme- og energiproduktion, der effektivt og støjsvagt forsyner dit hus med varme. Kedlen er af energimærke A og giver dig en besparelse på mere end 20 % på din gasregning. Samtidigt ligger årsudnyttelsen på helt op til 103%. Dette sikrer dig den lavest mulige gasregning uden at gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Milton giver 15 års garanti på kedlens gasveksler såfremt, man får serviceret gasfyret hvert 2. år. Du kan hente hjælp hos os, så du kan nyde godt at dit gasfyr længe efter installationen.

Kontakt os på telefon 39670475 for mere info.

Milton Highline

Milton har også udviklet en anden type gaskedler, der er mere fleksibel og som også passer til boliger, hvor pladsen er trang. Milton Highline er serie gaskedler med forskellige ydelsesniveauer til en lavere pris men samme høje driftssikkerhed som Topline. Modellerne fås i 14 kW, 24kW og Combi med indbygget varmtvandsbeholder. Milton Highline har selvjusterende varmesystem, som selv tager højde for vejr og udetemperatur, så I altid har et behageligt indeklima. Med et elforbrug på ned til 100 kW årligt ligger Milton Highline kedler med markedets laveste elforbrug.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme