Installation af Nilan ventilationsanlæg i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Invester i et sundere indeklima

Hvis du ønsker et sundere indeklima på en energivenlig måde, skal du ikke lede længere. Her hos Kruses VVS & Varmeteknik hjælper vi dig med at få et rart indeklima. Vores løsninger er altid tilpasset dig, så du får mest muligt ud af dit Nilan ventilationsanlæg.

Fordelene ved Nilan ventilation:

  • Du slipper for udluftning året rundt og dermed varmetabet deraf.
  • Du sikrer et optimalt indeklima og undgår dermed fugt og skimmelsvamp.

PRISEKSEMPLER

En Nilan VGU 250 eller VP18 har normal en levetid på 18-23 år. Hereafter bør man ikke reparere mere på den, men bør udskiftes til en ny Nilan GU 250 SOL/VP18.

Udskiftning af Nilan VGU 250 til ny Nilan VGU 250 sol.
Pris kr. 35.630,00 incl moms.

Udskiftning af Nilan VP 18 M1/M2 til Nilan VP 18 uden køl.
Pris kr. 49.730,00 incl. moms.

Udskiftning af Nilan VP 18 M1/M2 til Nilan VP 18 M2  med køl.

Pris kr. 57.930,00 incl. moms.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ventilation i dag

Hvis du er interesseret i et Nilan ventilationssystem, er du velkommen til at kontakte os. Sammen med dig skræddersyr vi en løsning, der passer præcis til dine behov. Vi forhandler bl.a. mærkerne Nilan, Vølund mv.

Vi leverer og installerer ventilationssystemer i både Gentofte, Gladsaxe og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Ring på telefon 39670475 for mere info.

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs - Læs mere

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Oplev fordelene ved naturlig ventilation

På en helt almindelig dag bliver luften i huset utroligt belastet, og det er derfor vi lufter ud. Det anbefales at lufte ud i 10 minutter hver anden time, men det er ofte et problem. Hver årstid har sine egne udfordringer, og man risikerer at bruge unødvendige ressourcer eller få uønsket fugt inden døre.

Om vinteren giver kulden varmetab, hvilket er dårligt for miljøet, om foråret er der meget pollen i luften, som er uhensigtsmæssigt for allergikere, og om sommeren er der mange insekter, som kan flyve ind af de åbne vinduer. Derfor er det en fordel at have ordentlig ventilation i huset, så man ikke skal lufte ud med vinduerne.

Undgå varmetab

Med et ventilationssystem undgår du at tabe store mængder varme ved, eftersom systemet anvender luften, der er på vej ud, til at varme den nye luft op. Der er derfor en mærkbar forskel i varmeomkostningerne med et ventilationsanlæg. Genanvendelsen er desuden gavnlig for det overordnede indeklima, eftersom det reducerer luftfugtigheder og dermed også sandsynligheden for skimmelsvamp og husstøvmider. Luftfugtigheden i huset reduceres til omkring 45%, så husstøvmider ikke kan leve.

Ring og hør mere på telefon 39670475 i dag.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme