North Star blødgøringsanlæg

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Få kalkfrit vand med North Star

North Star er en anerkendt nordisk producent af blødgøringsanlæg.

Det høje kalkindhold betyder, at varmelegemerne i husholdningens mindre apparater såsom elkedler og større installationer såsom vaskemaskiner bliver beskadiget af kalken fra vandet og går i stykker. Det kan du undgå med et blødgøringsanlæg fra North Star.

Hør mere og få et tilbud i dag

Er det tid til at få et blødgøringsanlæg installeret i huset, så du og familien også kan få kalkfrit vand?

Så ring til Kruses VVS & Varmeteknik ApS i dag og hør mere om dine muligheder for at få installeret et blødgøringsanlæg på telefon 39670475 eller send os en besked i formularen.

Vi leverer og monterer i Gentofte, Gladsaxe og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Er det tid til service på dit blødgøringsanlæg, står vi også klar til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Ökosoft 25

Ökostoft 25 er North Stars intelligente blødgøringsanlæg med 9 liter ion-bytter, der er selvjusterende og automatisk indstiller sig på regeneration efter familiens vandforbrug. På den måde er du altid sikret kalkfrit vand i huset. På anlæggets display kan du aflæse behandlet vand, restkapacitet og status på regenerationen. Med lav vedligeholdelse er Ökosoft et godt valg til den travle eller mindre tekniske husholdning. Vi anbefaler dog, at du får serviceret dit blødgøringsanlæg en gang årligt for at sikre rent og sundt drikkevand til familien.

Priser altid inklusive levering og montering

Vi sørger altid for professionel service med levering og montering, så du får et driftssikkert anlæg, hvor du selv kun skal klare den minimale vedligeholdelse af blødgøringsanlægget. Vores priser inkluderer altid standardmontering, hvilket indebærer installation, tilslutning til eksisterende afløb og opsats af lovlig el-kontakt til anlægget.

Kontakt os på telefon 39670475 for mere info.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme