Installation af solvarme i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Spar på varmeregningen med et solanlæg

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS leverer og installerer vi forskellige typer varmesystemer drevet af vedvarende energi. Solceller er en smart måde at udvinde energi fra solen uden at tære på miljøet, og så er solenergien i øvrigt helt gratis.

Hvorfor vælge solvarme?

  • Med et solvarmeanlæg kan du varme dit hjem op uden at skulle tænke på strømpriser eller miljøskadeligheden.
  • Anlægget er tjent ind på få år, eftersom du kommer til at spare på både energi til at varme vandet op, og energi til at varme hele huset op.

Få en snak eller et uforpligtende tilbud i dag

Vi installerer varmeløsninger med vedvarende energi i både Gentofte, Gladsaxe og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Ring og hør mere på telefon 39670475.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Find det rette system

Der findes en række forskellige løsninger, hvis du er interesseret i at varme hjemmet op med solenergi.

Solvarme er grøn energi, der opfanges af solceller, som derefter bliver omdannet til brugbar energi. Solceller kan placeres de fleste steder, men som oftest placeres de på et tag, så de ikke optager unødig plads. Fælles for alle systemer er, at det første led er et solpanel. Valget af den anden primære del af anlægget bestemmer, om du skal have varme og varmt brugsvand eller udelukkende brugsvand. Hvis du opvarmer på olie eller gas er det en god ide at have et solanlæg, der supplerer det nuværende anlæg.

Kontakt os i dag for et tilbud

Ønsker du et solvarmeanlæg er du velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Har du nogen spørgsmål til, hvordan det kan være en fordel for dig med et varmeanlæg med vedvarende energi, kan vi kontaktes på telefon 39670475 eller via formularen ovenfor.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme