Ventilation

Invester i et sundere indeklima

Hvis du ønsker et sundere indeklima på en energivenlig måde, skal du ikke lede længere. Her hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS hjælper vi dig med at få et rart indeklima. Vores løsninger er altid tilpasset dig, så du får mest muligt ud af dit ventilationsanlæg.

 

Oplev fordelene ved naturlig ventilation

På en helt almindelig dag bliver luften i huset utroligt belastet, og det er derfor vi lufter ud. Det anbefales at lufte ud i 10 minutter hver anden time, men det er ofte et problem. Hver årstid har sine egne udfordringer, og man risikerer at bruge unødvendige ressourcer eller få uønsket fugt inden døre.

Om vinteren giver kulden varmetab, hvilket er dårligt for miljøet, om foråret er der meget pollen i luften, som er uhensigtsmæssigt for allergikere, og om sommeren er der mange insekter, som kan flyve ind af de åbne vinduer. Derfor er det en fordel at have ordentlig ventilation i huset, så man ikke skal lufte ud med vinduerne.

 

Undgå varmetab

Med et ventilationssystem undgår du at tabe store mængder varme ved, eftersom systemet anvender luften, der er på vej ud, til at varme den nye luft op. Der er derfor en mærkbar forskel i varmeomkostningerne med et ventilationsanlæg. Genanvendelsen er desuden gavnlig for det overordnede indeklima, eftersom det reducerer luftfugtigheder og dermed også sandsynligheden for skimmelsvamp og husstøvmider. Luftfugtigheden i huset reduceres til omkring 45%, så husstøvmider ikke kan leve.

Hvis du er interesseret i et ventilationssystem, er du velkommen til at kontakte os. Sammen med dig skræddersyr vi en løsning, der passer præcis til dine behov. Vi leverer og installerer ventilationssystemer i både Gentofte, Gladsaxe og København.