Service

Fleksibel og kompetent service

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS leverer vi altid professionel og fleksibel service af dit ventilationsanlæg efter lige nøjagtig dine behov. Vi er kender konsekvenserne af en dysfunktionel ventilation, og er derfor fast indstillet på at skåne dig for dem. Vi renser og kontrollerer dit anlæg, så du får det bedste indeklima som muligt.

 

Hvad indebærer vedligeholdelse af ventilationsanlæg?

Når man skal vedligeholde et ventilationsanlæg, er det flere ting man skal tage højde for. Til at starte med udfører vi et eftersyn, hvor vi laver fejlfinding for eventuelle skader. Dernæst renser eller udskifter vi filte, alt efter hvad der er behov for. Vi sørger selvfølgelig for at efterse, om de mekaniske dele stadig yder som de skal. Dette er dog kun et udpluk af de ting som skal gøres ved en service. Vi har mange års erfaring med ventilationssystemer, og er derfor godt rustede til at hjælpe dig med ventilationsanlæg service.

 

Konsekvenser af dårlig vedligeholdelse

Hvis ventilationssystemet ikke fungerer helt korrekt, er der en række konsekvenser. Den primære konsekvens er dårligere indeklima, hvilket er meget usundt for kroppen. Hovedpine, irriterede øjne, træthed og sløvhed er nogle af de mest normale fysiske konsekvenser ved et dårligt indeklima. Med en komplet service af ventilationsanlægget kan du undgå langt de fleste af disse problemer.

Her hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS udfører vi serviceeftersyn og reparation af ventilationsanlæg i både Gentofte, Gladsaxe og København. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at genoprette et godt indeklima, er du velkommen til at kontakte os.