Badeværelse

Badeværelse

Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring med sanitet og alle former for arbejde på badeværelser. Vi kan klare alt fra de mindste løsninger og reparationer til ombygning af hele badeværelser eller et helt nyt. Vi tilbyder bl.a.:

  • Renovering og ombygning
  • Nyt badeværelse
  • Reparation af toilet, håndvask mm.
  • Rørarbejde og rørskader
     

Den bedste løsning

Hvad enten du står over for et større projekt eller bare skal have lavet en mindre reparation, er det vigtigt at vurdere, hvilken løsning der er bedst. Det kan være svært selv at vide, hvilke løsninger, der er bedst. Vores medarbejdere står altid klar med en professionel vurdering, uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være. Hos Kruses Varmeteknik har vi ikke kun fokus på godt håndværk og anvendeligheden af løsningen, men også for udseendet og detaljen – hvis vi f.eks. foretager en reparation eller udskiftning er det vigtigt, at det passer til det eksisterende badeværelse.

Vi anvender altid kun leverandører og materialer af høj kvalitet, så du er sikret et produkt, der er 100% i orden.
 

Ring i dag

Med base omkring Gentofte og Gladsaxe, leverer Kruses Varmeteknik alt i badeværelser og sanitet til hele København og omegn. Uanset hvilken opgave, du har behov for at få løst, kan du kontakte os i dag på 39 67 04 75 for råd, vejledning og et uforpligtende tilbud.