Gulvvarme

Komfort og frihed med gulvvarme

Gulvvarme som opvarmningsløsning har en række fordele, specielt ift. indeklimaet i din bolig. For det første undgår du problemet med, at der er fodkoldt i huset, fordi varmen kommer nedefra. Da varme jo stiger opad, sørger gulvvarme ligeledes for, at rummet bliver mere jævnt opvarmet, og der ikke er steder, som er meget varmere eller koldere end andre. Samtidig anvender løsningen varmen fra f.eks. gaskedler eller varmepumper mere effektivt.

Endelig er der nogle rent praktiske fordele. Gulvvarme behøver nærmest ingen vedligeholdelse og samtidig skal du ikke bruge unødig plads på f.eks. radiatorer – det kan gøre indretningen af dine rum mere fri.
 

Spørg os om råd

I forbindelse med gulvvarme er der en række forskellige ting, der spiller ind på valget. Bl.a. husets beskaffenhed – gulvvarme fungerer klart bedst i velisolerede huse – og typen af gulvvarmeanlæg, du skal have installeret. Hvis du overvejer at skifte dine radiatorer ud med et gulvvarmeanlæg eller du skal vælge løsning til nybyggeri eller ombygning, så er vi de rette at kontakte. Udover at kunne levere alt i installering og montering af gulvvarme, kan vi qua vores store erfaring indenfor VVS hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bolig og dine ønsker.
 

Alt i gulvvarme

Kruses Varmeteknik står altid klar til at svare på spørgsmål, installere et nyt gulvvarmesystem eller reparere et allerede eksisterende. Vi kører fra Gentofte og dækker hele området i og omkring København, inkl. Gladsaxe. For spørgsmål og et uforpligtende tilbud kan du altid kontakte os i dag på 39 67 04 75.