Radiator

De fleste huse er varmet op af radiatorer, og det er den billigste og oftest nemmeste løsning at vælge. Det er dog vigtigt at vælge de rigtige radiatorer, når man skal have installeret radiatorer. Den rigtige løsning kommer an på, hvor stort rummet eller rummene, der skal varmes op, er, ligesom det er vigtigt at vurdere, hvor i rummet de skal stå, og hvor store de skal være – størrelsen kan både have effekt på rummets udseende, men også på effektiviteten og prisen.

Det kan være svært at vælge, når man skal have nye radiatorer, fordi der netop er så mange parametre, der spiller ind. Hos Kruses Varmeteknik har vi erfaringen og kompetencerne til at give dig en professionel vurdering. Vi hjælper med at lave de rette afvejninger, så du får den løsning, der passer dig bedst.
 

Udskiftning eller helt nye radiatorer?

Uanset om du har problemer med dine eksisterende radiatorer, eller du skal have installeret radiatorer i et nybyggeri, en ombygning eller en tilbygning er Kruses Varmeteknik den rette at kontakte i Gladsaxe, Gentofte, København og omegn. Vi har et stort sortiment af forskellige mærker, størrelser og specifikationer, og med vores store erfaring indenfor VVS sørger vi altid for at hjælpe dig med at vælge den rigtige. Derefter får vi bestilt dine nye radiatorer hjem, ligesom vi varetager både montering og installation.

Vi kan også stå for alle former for reparationer og vedligeholdelse af radiatorer – uanset mærke og type.
 

Kontakt os i dag

For en snak om det rigtige valg eller et uforpligtende tilbud på dine nye radiatorer kan du altid ringe til os i dag på 39 67 04 75 – vi glæder os til at høre fra dig.