Varmeanlæg

Mange danskere kan have stor fordel af at skifte deres nuværende varmeløsning ud med en mere tidssvarende og energibesparende løsning. Den rette løsning kan bl.a. afhænge af dit forbrug og din nuværende bolig. Hvis du er i tvivl om, hvilket varmeanlæg, der vil passe dig og din husstand bedst, er det altid en god idé at kontakte en professionel varmemester. Hos Kruses Varmeteknik har vi stor erfaring med alle former for varmeanlæg og står altid parat til at vejlede dig med den rette løsning. Vores medarbejdere bliver løbende videreuddannet og får deres viden opdateret, så de kan tilbyde en professionel vurdering baseret på den nyeste viden.
 

Varetager dit varmeanlæg

Kruses Varmeteknik har erfaring med reparation, udskiftning, montering og vedligeholdelse af alle slags varmeanlæg. Hvis dit nuværende er slidt, gået i stykker eller du bare vil have det tjekket for, om alt kører så optimalt som muligt, kan vi varetage opgaven. Vi har som erfarne VVS installatører ekspertise inden for bl.a.:

Kontakt os i dag

Uanset om du vil have en vurdering af, om dit nuværende varmeanlæg er det optimale, eller du skal have foretaget en reparation eller vedligeholdelse af dit eksisterende, kan du altid kontakte os på, 39 67 04 75 – vi kører fra Søborg ved Gentofte og Gladsaxe, og varetager varmeanlæg i København og hele Hovedstadsområdet.