KVALITETSKEDLER MED LANG LEVETID

Hos Kruse VVS & Varmeteknik er vi er forhandlere af nogle af markedets absolut bedste gaskedler.

Med Geminox er du sikret en energivenlig, kondenserende gaskedel med god driftsøkonomi og høj brugervenlighed, så du får et varmesystem med en stabil energiproduktion til opvarmning af huset. Geminox’ kedler er stilrent og diskret designet og lavet af kraftige materialer med avanceret teknologi fra Siemens og Grundfos indvendigt. Dette betyder, at du får en energirigtig løsning med et gasfyr fra Geminox.

KONTAKT OS FOR MERE INFO I DAG

Er du interesseret i et gasfyr fra Geminox, så ring og hør mere på telefon 39 67 04 75.

Vi giver gerne et fagligt råd til din aktuelle situation og et uforpligtende tilbud.

Vores priser er altid inklusive montering og installation af dit gasfyr. Vi leverer og installerer systemer i både Gentofte, Gladsaxe, København og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Førende inden for kondenserende kedler

At et gasfyr er kondenserende betyder, at man får en dobbetludnyttelse af energien, fordi fyret også producerer energi fra den røggas, der dannes ved afbrændingen af naturgassen i kedlen. På denne måde optimeres energiproduktionen og omkostningerne til varmeproduktionen falder. Udledningen af CO2 formindskes også, hvilket gør en Geminox gaskedel mere klimavenlig. For at kunne installere et kondenserende gasfyr skal huset have en skorsten, der tåler fugt og samtidigt et rør til kondensvand.

Hvad betyder kondenserende gaskedler?

At kondensere betyder, at gasfyret, som brænder gassen af anvender langt mere af energien, end et normalt gasfyr, eftersom energien bliver udnyttet i den røggas, der skabes i forbindelse med afbrænding af naturgassen. Normalt er røggassen, der bliver sendt ud i skorstenen imellem 100 til 170 grader, men med en kondenserende kedel er røgen kun omkring 35-45 grader. På denne måde reduceres udledningen af CO2, og fyret bliver langt mere effektivt.

Alsidig opvarmning

Geminox-kedlerne er meget miljøvenlige og er i energiklasse A. Samtidig med en høj energieffektivitet, er varmesystemet nemt at installere og placere grundet dets diskrete design. Ydermere kan gasfyret tilpasse sig til det aktuelle driftsniveau, hvilket betyder, at det kan kombineres med eksempelvis solceller, så fyret kun producerer energi, når solcellerne ikke producerer nok. På denne måde kan du mere eller mindre få gratis energi og varme om sommeren og have meget lave omkostninger om vinteren.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.