INNOVATIVE VENTILATIONSANLÆG MED STOR SUCCES

Nilan har siden grundlæggelsen i 1974 stået for solid kvalitet og energieffektive løsninger. Nilan er blandt Europas største producenter af ventilationsanlæg og varmepumper, og har en række gode løsninger, hvis du er interesseret i at optimere indeklimaet og samtidig spare på miljøet. Vi anbefaler Nilans ventilationsanlæg, da vi har mange års gode erfaringer med systemerne.

RING TIL OS I DAG FOR MERE INFO

Har du spørgsmål til ventilation og udsugning, får du hos os fagligt kompetente råd fra eksperter i branchen. Vi finder sammen med dig den bedste løsning til dit behov.

Kruses VVS & Varmeteknik leverer og monterer i hele Hovedstadsområdet og Nordsjælland, herunder også Gentofte og Gladsaxe. Er det tid til en udskiftning af dit ventilationssystem, står vi også klar til at hjælpe.

Ring til os i dag på 39 67 04 75 og få svar på dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

HVORFOR VÆLGE VGU 250 TIL UDSUGNING?

Nilans VGU 250 udsugningssystem sørger både for udsugning af varm, fugtig luft og for opvarmning af brugsvand. Systemet optimerer energien i huset ved at suge varm, fugtig luft ud fra fx badeværelser og køkkener og udnytter så denne luft til at opvarme vand til boligen. VGU 250 kan også kombineres med gasfyr, fjernvarme eller solcelleanlæg, så man skaber et effektivt og optimalt varmesystem. VGU 250 er A-energimærket og har en lang levetid på typisk 20-25 år, hvorefter den er klar til udskiftning. Prisen på VGU 250 er fra 39.230 kroner inkl. moms.

VENTILATION: NILAN VP 18 OG VP 18 KØL SOL EK

Vi tilbyder ventilationssystemerne VP 18 og VP 18 Køl Sol EK. Ved ventilationen trækkes varm og fugtig luft, støvpartikler og lugte ud af boligen. Energien genanvendes til opvarmning af huset og af brugsvand. Man opnår altså et sundere og mere komfortabelt indeklima. VP 18 Køl Sol EK kan ud over at varme boligen op også køle ned. Med kølefunktionen kan man opnå en temperatur indenfor, der er op til 8 grader lavere end udetemperaturen. Med VP 18 Køl Sol EK får du altså alle løsninger i et produkt. Ring og hør mere på telefon 78 76 88 93. Udskiftning af Nilan VP 18 M1/M2 til Nilan VP 18 uden køl. Pris fra 56.980 kroner inkl. moms. Udskiftning af Nilan VP 18 EKM1/M2 til Nilan VP 18 EK med køl. Pris fra 64.430 kroner inkl. moms.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.