Jordvarme installation i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

SKAL DU HAVE ANLAGT JORDVARMEANLÆG?

Fordelen hos os er, at du kun skal samarbejde med én leverandør, resten tager vi os af. Vi har stor erfaring med nedlægning af jordvarmeanlæg i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Som ejer af et jordvarmeanlæg skal man årligt have anlægget efterset af en jordvarmesagkyndig som minimum en enkelt gang. Også her træder vi til.

Hvorfor jordvarme?

Kruses VVS & Varmeteknik samarbejder med Europas største udbyder på området, Weishaupt, der er specialister i boringer og nedlægning af slanger, så du er sikret den rigtige dimensionering af slanger og varmepumpe. Er dit behov noget andet, har vi også en masse andre leverandører, vi samarbejder med, bl.a. BoschVølund mv.

Ring til os i dag på 39 67 04 75 og hør mere om dine muligheder for jordvarme.

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

En energikilde, der giver 3 gange igen

Jordvarme er en miljørigtig og vedvarende energikilde og giver mere end tre gange så meget energi tilbage, som det forbruger. Jorden varmes op af solen, energien overføres til slangen og i varmepumpen indenfor omdannes den så til opvarmning og brugsvand til huset. Overvejer du at anlægge jordvarme, men virker projektet uoverskueligt? Vi hjælper dig igennem hele processen, så du undgår at få kolde fødder.

Sådan fungerer jordvarme

Jordvarme består af en varmepumpe og enten en vertikal boring ned i jorden eller en slange, der ligger horisontalt i jorden ca. 9,0-1,2 meter under jordoverfladen. Står man og overvejer et jordvarmeanlæg, kræver det derfor plads og rydning af haven. Til gengæld kan man med god samvittighed anlægge gulvvarme til at holde varmen i huset. Når solens stråler så varmer jorden op, dannes store mængder energi i de overfladiske lag i jorden. Energien overføres til slangen, hvorefter den omformes til varme i varmepumpen, som skal stå indenfor i huset.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.