Om os

Kruses Varmeteknik ApS - en familieejet virksomhed eksisterende siden 1964

Vores vision og målsætning er, at levere kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris. For Kruses Varmeteknik ApS er det vigtigt, at kunden er i fokus. Derfor er vi altid i tæt dialog med kunden. Herved sikrer vi, at vi altid når frem til den bedste løsning for den enkelte. Vi lægger vægt på professionel rådgivning og god planlægning, for at vi kan imødekomme kundens ønsker og behov.

Kruses Varmeteknik ApS har specialiseret sig i installation af centralvarmeanlæg hos privatkunder samt mindre ejendomme og industri, i Storkøbenhavn. Primært installerer vi naturgaskedler og fjernvarme, men vi installerer også solvarme, oliekedler og varmepumper. Vi har til dato lavet ca. 9.500 kedelinstallationer.

Vi har lang erfaring med vurdering af energityper og kedler. Du er derfor sikker på at få den kedel, der passer bedst til netop dit behov og som du får størst muligt økonomisk udbytte af.

Du får en hurtig og effektiv kedelinstallation, uanset om du skifter naturgaskedel, fjernvarme, oliekedel eller varmepumpe. Vores kompetente kedelmontører har installeret kedler i mange år og bliver løbende holdt ajour med den seneste udvikling på området. For altid at kunne tilbyde den bedste energi og kedel løsning, har vi valgt at have flere leverandører inden for de forskellige energityper.

Kruses Varmeteknik ApS har mere end 40 års erfaring som VVS-installatør. Virksomhedens fagkyndige medarbejdere udfører altid hver eneste opgave med en faglig stolthed, en enestående præcision og ikke mindst med kunden i centrum.

Fagmandens udførte arbejde bliver altid kvalitetssikret, så kunden kan føle sig sikker.