Kruses Varmeteknik ApS - en familieejet virksomhed eksisterende siden 1964

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Om os

Vores vision og målsætning er, at levere kvalitetsarbejde og kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris. For Kruses VVS & Varmeteknik ApS er det vigtigt, at du er i fokus. Derfor prioriterer vi altid tæt dialog. Herved sikrer vi, at vi altid når frem til den bedste løsning for den enkelte. Vi lægger vægt på professionel rådgivning og god planlægning, for at vi kan imødekomme dine ønsker og behov.

Vi har specialiseret os i installation af centralvarmeanlæg hos privatkunder samt mindre ejendomme og industri i Storkøbenhavn. Primært installerer vi naturgaskedler og fjernvarme, men vi installerer også solvarme, oliekedler og varmepumper. Vi har til dato lavet ca. 9.500 kedelinstallationer.

Vi har lang erfaring med vurdering af energityper og kedler. Du er derfor sikker på at få den kedel, der passer bedst til netop dit behov og som du får størst muligt økonomisk udbytte af.

Ring og hør nærmere på telefon 39670475.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Hvorfor os?

Du får en hurtig og effektiv kedelinstallation, uanset om du skifter naturgaskedel, fjernvarme, oliekedel eller varmepumpe. Vores kompetente kedelmontører har installeret kedler i mange år og bliver løbende holdt ajour med den seneste udvikling på området. For altid at kunne tilbyde den bedste energi og kedel løsning, har vi valgt at have flere leverandører inden for de forskellige energityper.

Vi har mere end 50 års erfaring som VVS-installatør. Virksomhedens fagkyndige medarbejdere udfører altid hver eneste opgave med en faglig stolthed, en enestående præcision og ikke mindst med dig i centrum.

Fagmandens udførte arbejde bliver altid kvalitetssikret, så du kan føle sig sikker.

Få et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave i Storkøbenhavn eller Nordsjælland i dag. Ring på telefon 39670475 eller skriv en besked i formularen.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme