INNOVATIVE GASKEDLER

Milton er en førende innovator på gaskedler, og modellen Topline er Europas mest solgte kondenserende gaskedel. Miltons gasfyr er kendetegnet ved store energibesparelser og høj energieffektivit, så du får en økonomisk og miljøvenlig varmeløsning.

ModelPris fra
Highline 14 med beholder 35.900,-
Highline 24 Combi 35.700,-
Topline 15 med 65 l beholder 41.500,-

HAR DU SPØRGSMÅL TIL MILTON GASKEDEL?

Hos Kruses VVS og Varmeteknik leverer og installerer vi både Milton Topline og Highline gaskedler i hele Hovedstadsområdet. Vores priser er altid inklusive montering og vi kan også hjælpe med servicering.

Ring til os i dag og hør mere om vores udvalg af Milton gaskedler på telefon 39 67 04 75 eller udfyld formularen til højre.

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Milton Topline

Bestselleren Topline giver dig en stabil varme- og energiproduktion, der effektivt og støjsvagt forsyner dit hus med varme. Kedlen er af energimærke A og giver dig en besparelse på mere end 20 % på din gasregning. Samtidigt ligger årsudnyttelsen på helt op til 103%. Dette sikrer dig den lavest mulige gasregning uden at gå på kompromis med kvalitet eller komfort. Milton giver 15 års garanti på kedlens gasveksler såfremt, man får serviceret gasfyret hvert 2. år. Du kan hente hjælp hos os, så du kan nyde godt at dit gasfyr længe efter installationen.

Milton Highline

Milton har også udviklet en anden type gaskedler, der er mere fleksibel og som også passer til boliger, hvor pladsen er trang. Milton Highline er serie gaskedler med forskellige ydelsesniveauer til en lavere pris men samme høje driftssikkerhed som Topline. Modellerne fås i 14 kW, 24kW og Combi med indbygget varmtvandsbeholder. Milton Highline har selvjusterende varmesystem, som selv tager højde for vejr og udetemperatur, så I altid har et behageligt indeklima. Med et elforbrug på ned til 100 kW årligt ligger Milton Highline kedler med markedets laveste elforbrug.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.