Vvs-installatør i københavn nv, lyngby, gladsaxe og resten af nordsjælland

AUTORISERET VVS'ER

VVS står for varme, Milan ventilation og sanitet.

– Og her står vi klar til at hjælpe – om du skal have nyt badeværelse eller bare fikset en dryppende hane? Kruses VVS & Varmeteknik har mere end 50 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. Vi klarer alle former for klassiske VVS-reparationer som f.eks.:

Få et uforpligtende tilbud i dag

Både nye og gamle boliger kan rumme skjulte og oversete skavanker. Det kan være grundet dårlig udnyttelse af varmesystemerne, som er til skade for din økonomi. Det kan være rør, der ruster, og dermed truer hjemmet med en større vandskade.

Ring til os i dag på telefon 39 67 04 75 og hør mere om dine muligheder. 

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Både store og små VVS-projekter

Lad os stå for dit VVS-projekt – stort som småt. Vi hjælper bl.a. med renovering af badeværelser eller hvis du står over for at skulle have et helt nyt. Alle vores projekter bliver altid kvalitetssikrede, så du som kunde kan føle dig sikker på det VVS-arbejde, vi udfører for dig.

Mere end 50 års erfaring og familiejet

Vi har eksisteret i mange år, og grundstenen i vores forretning er tilfredse kunder. Vi sørger altid for at lave vores arbejde med den største præcision, og være punktlige – vi overholder aftalte leveringstider og betingelser for arbejdet og processen. Samtidig har vi fokus på, at kunder får lige præcis det resultat, som er ønsket. Derfor står vores medarbejdere altid klar til at rådgive og vejlede omkring, hvilken VVS-løsning, der er den rette til de udfordringer og projekter, som du står over for.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.