Installation af gulvvarme i Helsingør og omegn.

PROFESSIONEL GULVVARME INSTALLATØR I HELSINGØR

Gulvvarme kræver regelmæssig vedligeholdelse, og Kruses VVS & Varmeteknik er eksperter i at servicere, opdatere og vedligeholde gulvvarmesystemer i området.

Der kan opstå forskellige problemer med gulvvarme – det kan være alt fra en defekt pumpe, mistet forbindelse til rumtermostater, til fejlbehæftede telestater.

At vælge gulvvarme som varmeløsning i Helsingør giver mange fordele, især når det kommer til indeklimaet i dit hjem:

Der er også klare praktiske fordele ved gulvvarme. Du behøver ikke at afsætte plads til elementer som radiatorer, hvilket giver dig større frihed i indretningen af dine rum.

Når vi installerer nyt gulvvarmesystem, samarbejder vi tæt med din murer eller tømrer. Prisen for VVS-arbejdet ligger typisk mellem 1.100,- og 1.600,- pr. kvm.

Tag fat i Kruses VVS & Varmeteknik for et uforpligtende tilbud på tlf. 39 67 04 75 – vi bygger på over 50 års erfaring.

VORES PRODUCENTER
Vi udfører service på gulvvarme fra følgende producenter. Men vi anbefaler Wavin gulvvarme systemer, da de er længst bagud kompatibelt samt mest bruger venlige.

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Lad os vejlede dig

Ved valg af gulvvarme er der mange faktorer at tage hensyn til. Dette inkluderer husets isolering – gulvvarme er mest effektivt i godt isolerede boliger – og hvilken type gulvvarmesystem du ønsker installeret. Overvejer du at erstatte dine nuværende radiatorer med gulvvarme, eller står du overfor valg af varmeløsning til et nybyggeri eller en renovering i Helsingør? Så står vi klar til at hjælpe.

Ikke alene tilbyder vi komplet installation og montering af gulvvarme, men med vores omfattende erfaring inden for “VVS, kan vi rådgive dig om den mest optimale løsning for netop din bolig og dine præferencer.

Alt til gulvvarme

Vi står altid klar til at svare på spørgsmål, installere et nyt gulvvarmesystem eller reparere et allerede eksisterende.

Vi dækker hele Helsingør og resten af Nordsjælland.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.