MINDRE KALK, MERE FOR PENGENE

Med et blødgøringsanlæg fra EcoWater fjernes kalken fra husets drikke- og brugsvand, hvilket tydeligt ses og opleves i dagligdagen. Kaffemaskine, opvaskemaskine og brusekabine holder meget længere før, de kalker til, og deres levetid forlænges med flere år. Kalk er ofte skyld i skader på varmelegemerne i husets installationer og husholdningsapparater, og især familier i Hovedstadsområdet bruger hvert år mange penge på afkalkningsmidler. Med et blødgøringsanlæg får du mere for pengene i dine apparater og i forbruget af vand.

HØR MERE OM ECOWATERS BLØDGØRINGSANLÆG

Hvis du har spørgsmål til EcoWaters blødgøringsanlæg eller alternative løsninger, giver vi gerne faglig vejledning og råd til den bedste løsning for dig. Kruses VVS & Varmeteknik store erfaring sikrer dig den bedste service, vejledning og råd til installation og vedligeholdelse af alle VVS- og varmeinstallationer.

Ring til os i dag på 39 67 04 75, så tager vi en snak om dine muligheder for også at få kalkfrit vand.

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Styr anlægget fra din smartphone

Ecowaters blødgøringsanlæg er et moderne og brugervenligt system, der forbindes til husets wifi og kan styres med en app på en smartphone. Du får eventuelle fejlmeddelelser på sms, mail eller i appen, hvilket giver dig et overblik over systemets drift. Denne moderne teknologi giver dig en frihed til nemt at kontrollere systemet og justere driften.

ECOWATER GREENLINE 25 PRISEKSEMPEL

Til familien på op til 4 personer er GreenLine 25 en passende løsning, da de 9 liter ion-bytter producerer nok kalkfrit vand til familiens behov. Anlægget monteres ved vandindgangen i huset, hvor vandet filtreres og kalken fjernes inden, det bliver forbrugt i huset. Ecowaters blødgøringsanlæg fylder ikke mere end, at det let kan installeres i et bryggers eller køkken. GreenLine 25 koster fra 21.800 kroner inkl. moms. Vi tilslutter anlægget til et eksisterende afløb og opsætter lovlig el-kontakt, så du ikke skal bekymre dig om dette.

ECOWATER GREENLINE 40 PRISEKSEMPEL

Til den større familie med det tilsvarende større forbrug tilbyder vi GreenLine 40 med hele 11 liter ion-bytter, der producerer kalkfrit vand til hele familiens forbrug. Prisen på et GreenLine 40 blødgøringsanlæg fra EcoWater er fra 23.900 kroner inkl. moms.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.