Kalkfrit vand

Har du også problemer med en tilkalket vaskemaskine, kaffemaskine eller brusekabine? I Københavnsområdet er vandets hårdhedsgrad en af de højeste i Danmark, hvilket resulterer i tilkalkede maskiner, toiletter og vandhaner. Med vores blødgøringsanlæg kan du glemme disse frustrationer og i stedet få blødere vand og husholdningsapparater, der holder længere. Vi sælger markedets førende blødgøringsanlæg af fabrikater som fx BWT og EcoWater.

 

Konsekvenser af kalk i vandet

Kalk forringer husholdningsapparaters og installationers levetid, hvilket fx betyder, at en vaskemaskine eller et varmtvandsanlæg holder i færre år end samme maskine i et område med blødere vand. Derudover køber mange familier store mængder afkalkningsmidler for at løse problemet, der ikke burde være så stort. Er du også træt af elkedler og brushoveder, der viser tydelige spor af kalk og går i stykker, så er du kommet til det rette sted.

 

Blødgøringsanlæg til private og erhverv

Som autoriserede og anerkendte VVS-installatører tilbyder vi hos Kruse Varmeteknikere ApS montering og service af blødgøringsanlæg til både private boliger og ejendomsforeninger, så du får kalkfrit vand og installationer, der holder længere. Vi finder sammen med dig den bedste løsning til dit behov til den rigtige pris. Ring til os i dag på 39 67 04 75 og hør mere om dine muligheder. Vi giver dig et uforpligtende tilbud og guider dig med vores faglige styrke gennem hele processen.

 

Hvorfor få kalkfrit vand?

  • Vaskemaskine og opvaskemaskine holder længere
  • Levetiden forlænges på kaffemaskiner og andre apparater med varmelegemer
  • Reduceret brug af afkalkningsmidler
  • Mindre behov for skyllemiddel, sæbe, salt til opvaskemaskine osv.
  • Drikkevand i topkvalitet