Blødgøringsanlæg til private og erhverv i hele Nordsjælland

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Problemer med kalk i vandet?

Som autoriserede og anerkendte VVS-installatører tilbyder vi hos Kruses VVS & Varmeteknikere ApS montering og service af blødgøringsanlæg til både private boliger og ejendomsforeninger, så du får kalkfrit vand og installationer, der holder længere. 

Hvorfor få kalkfrit vand?

  • Vaskemaskine og opvaskemaskine holder længere
  • Levetiden forlænges på kaffemaskiner og andre apparater med varmelegemer
  • Reduceret brug af afkalkningsmidler
  • Mindre behov for skyllemiddel, sæbe, salt til opvaskemaskine osv.
  • Drikkevand i topkvalitet

Kontakt os i dag

Vi finder sammen med dig den bedste løsning til dit behov til den rigtige pris.

Ring til os i dag på telefon 39670475 og hør mere om dine muligheder. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Få kalkfrit vand

Har du også problemer med en tilkalket vaskemaskine, kaffemaskine eller brusekabine? I Københavnsområdet er vandets hårdhedsgrad en af de højeste i Danmark, hvilket resulterer i tilkalkede maskiner, toiletter og vandhaner. Med vores blødgøringsanlæg kan du glemme disse frustrationer og i stedet få blødere vand og husholdningsapparater, der holder længere. Vi sælger markedets førende blødgøringsanlæg af fabrikater som fx BWT og EcoWater.

Konsekvenser af kalk i vandet

Kalk forringer husholdningsapparaters og installationers levetid, hvilket fx betyder, at en vaskemaskine eller et varmtvandsanlæg holder i færre år end samme maskine i et område med blødere vand. Derudover køber mange familier store mængder afkalkningsmidler for at løse problemet, der ikke burde være så stort. Er du også træt af elkedler og brushoveder, der viser tydelige spor af kalk og går i stykker, så er du kommet til det rette sted.

Ring og få et tilbud på telefon 39670475.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme