BWT blødgøringsanlæg

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

BWT - førende inden for vandbehandling

BWT er en af markedets største leverandører af blødgøringsanlæg til private og erhverv. De er førende på vandbehandling og leverer systemer til både svømmehaller, hospitaler, plejehjem og privatboliger. 

Hvorfor installere et blødgøringsanlæg

  • Med et blødgøringsanlæg mindskes kalkmængden i vandet markant, hvilket gør, at varmelegemerne i dine husholdningsapparater holder længere og er mere modstandsdygtige over for kalken.
  • Du kan altså spare penge på afkalkningsmidler eller nye husholdningsapparater med et blødgøringsanlæg til vandet. Især i Hovedstadsområdet.

Kontakt os for installation i dag

Kruses VVS & Varmeteknik ApS installerer og monterer blødgøringsanlæg i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Ring på telefon 39670475 i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

AQA Basic

AQA Basic er modellen til en familie på op til 4 personer. Blødgøringsanlægget placeres ved vandindgangen i boligen, hvor kalken fjernes fra vandet før, det bliver benyttet i huset. Anlægget renser og regenererer sig selv automatisk, så du skal kun tilføre salttabletter. AQA Basic sikrer dig blandt andet et mindre vandspild fra fx toilettet, hvor vandet ikke længere vil løbe pga. kalk, og mindre varmespild på varmelegemer i boligen som fx radiatorer. Med et blødgøringsanlæg kan du altså spare penge på vand- og varmeregningerne.

AQA Life priseksempel

Til den større familie kan vi tilbyde AQA Life, der kan håndtere familiens større vandforbrug. Et priseksempel på AQA Life inkl. moms og standardmontering, hvor der trækkes op til 1,5 meter rør og anlægget tilsluttes eksisterende afløb, er 16.800 kroner.

Vi opsætter samtidig lovlig el-kontakt til anlægget og vejleder dig i vedligeholdelse. Vi leverer og installerer, så du ikke skal bekymre dig om dette, men i stedet kan glæde dig over blødere vand i huset.

Ring på telefon 39670475 for et uforpligtende tilbud i dag.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme