BWT - FØRENDE INDEN FOR VANDBEHANDLING

BWT er en af markedets største leverandører af blødgøringsanlæg til private og erhverv. De er førende på vandbehandling og leverer systemer til både svømmehaller, hospitaler, plejehjem og privatboliger. 

Hvorfor installere et blødgøringsanlæg

KONTAKT OS FOR INSTALLATION I DAG

Kruses VVS & Varmeteknik installerer og monterer blødgøringsanlæg i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

AQA BASIC

AQA Basic er modellen til en familie på op til 4 personer. Blødgøringsanlægget placeres ved vandindgangen i boligen, hvor kalken fjernes fra vandet før, det bliver benyttet i huset. Anlægget renser og regenererer sig selv automatisk, så du skal kun tilføre salttabletter. AQA Basic sikrer dig blandt andet et mindre vandspild fra fx toilettet, hvor vandet ikke længere vil løbe pga. kalk, og mindre varmespild på varmelegemer i boligen som fx radiatorer. Med et blødgøringsanlæg kan du altså spare penge på vand- og varmeregningerne.

BWT AQA Basic Anlæg

BWT AQA Basic anlægget er en effektiv løsning til vandbehandling i hjemmet. Det er designet til at blødgøre vandet ved at fjerne kalk, hvilket kan forbedre vandets kvalitet og forlænge levetiden på dine husholdningsapparater. BWT AQA Basic anlægget er nemt at vedligeholde, da det renser og regenererer sig selv automatisk.

BWT AQA Basic Montering

Montering af et BWT AQA Basic anlæg kræver professionel installation for at sikre korrekt funktion og effektivitet. Kruses VVS & Varmeteknik er specialiseret i installation af BWT anlæg, herunder AQA Basic modellen. De har den nødvendige erfaring og ekspertise til at sikre, at dit anlæg er korrekt installeret og fungerer optimalt.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.

BWT Anlæg og Vandfilter

BWT AQA Basic Vedligeholdelse

BWT AQA Basic anlægget er designet til at være let at vedligeholde. Det renser og regenererer sig selv automatisk, hvilket betyder, at du kun skal tilføre salttabletter. Dette gør det nemt for husejere at sikre, at deres vandbehandlingssystem fungerer effektivt og korrekt. Ved regelmæssig vedligeholdelse kan du sikre, at dit BWT AQA Basic anlæg fortsætter med at levere blødt, kalkfrit vand til dit hjem.

BWT Vandbehandling i Erhverv

BWT er ikke kun for private husholdninger. De er også en stor leverandør af vandbehandlingsløsninger til erhvervslivet. BWT’s blødgøringsanlæg og vandfiltre kan findes i en række forskellige erhvervsfaciliteter, herunder svømmehaller, hospitaler og plejehjem. Ved at investere i BWT’s vandbehandlingssystemer kan virksomheder forbedre vandkvaliteten, forlænge levetiden på deres udstyr og potentielt spare penge på lang sigt.