LAD OS VARETAGE DIT VARMEANLÆG

Kruses VVS & Varmeteknik har mange års erfaring med reparation, udskiftning, montering og vedligeholdelse af alle slags varmeanlæg.

Hvis dit nuværende er slidt, gået i stykker eller du bare vil have det tjekket for, om alt kører så optimalt som muligt, kan vi varetage opgaven. Vi har som erfarne VVS-installatører ekspertise inden for bl.a.:

KONTAKT OS I DAG FOR TILBUD

Uanset om du vil have en vurdering af, om dit nuværende varmeanlæg er det optimale, eller du skal have foretaget en reparation eller vedligeholdelse af dit eksisterende, kan du altid kontakte os på telefon 39 67 04 75

 

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Hvilket varmeanlæg skal du vælge?

Mange danskere kan have stor fordel af at skifte deres nuværende varmeløsning ud med en mere tidssvarende og energibesparende løsning.

Den rette løsning kan bl.a. afhænge af dit forbrug og din nuværende bolig. Hvis du er i tvivl om, hvilket varmeanlæg, der vil passe dig og din husstand bedst, er det altid en god idé at kontakte en professionel varmemester.

Vi har stor erfaring med alle former for varmeanlæg og står altid parat til at vejlede dig med den rette løsning.

Vores medarbejdere bliver løbende videreuddannet og får deres viden opdateret, så de kan tilbyde en professionel vurdering baseret på den nyeste viden.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.