VVS-installatør i København NV, Lyngby, Gladsaxe og resten af Nordsjælland

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Autoriseret VVS'er

VVS står for varme, Milan ventilation og sanitet.

- Og her står vi klar til at hjælpe - om du skal have nyt badeværelse eller bare fikset en dryppende hane? Kruses VVS & Varmeteknik har mere end 50 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. Vi klarer alle former for klassiske VVS-reparationer som f.eks.:

Få et uforpligtende tilbud - Ring i dag

Med kontor i Søborg ved Gentofte og Gladsaxe leverer vi VVS til hele Storkøbenhavn. Uanset om du står over for en akut reparation eller et langsigtet projekt, hører vi gerne fra dig allerede i dag.

Kontakt os på 39670475 for et uforpligtende tilbud.

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs - Læs mere

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Både store og små VVS-projekter

Lad os stå for dit VVS-projekt – stort som småt. Vi hjælper bl.a. med renovering af badeværelser eller hvis du står over for at skulle have et helt nyt. Alle vores projekter bliver altid kvalitetssikrede, så du som kunde kan føle dig sikker på det VVS-arbejde, vi udfører for dig.

Mere end 50 års erfaring og familiejet

Vi har eksisteret i mange år, og grundstenen i vores forretning er tilfredse kunder. Vi sørger altid for at lave vores arbejde med den største præcision, og være punktlige – vi overholder aftalte leveringstider og betingelser for arbejdet og processen. Samtidig har vi fokus på, at kunder får lige præcis det resultat, som er ønsket. Derfor står vores medarbejdere altid klar til at rådgive og vejlede omkring, hvilken VVS-løsning, der er den rette til de udfordringer og projekter, som du står over for.

Ring og få et uforpligtende tilbud på telefon 39670475 eller via formularen ovenfor.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme