EcoWater blødgøringsanlæg

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Mindre kalk, mere for pengene

Med et blødgøringsanlæg fra EcoWater fjernes kalken fra husets drikke- og brugsvand, hvilket tydeligt ses og opleves i dagligdagen. Kaffemaskine, opvaskemaskine og brusekabine holder meget længere før, de kalker til, og deres levetid forlænges med flere år. Kalk er ofte skyld i skader på varmelegemerne i husets installationer og husholdningsapparater, og især familier i Hovedstadsområdet bruger hvert år mange penge på afkalkningsmidler. Med et blødgøringsanlæg får du mere for pengene i dine apparater og i forbruget af vand.

Hør mere om EcoWaters blødgøringsanlæg

Hvis du har spørgsmål til EcoWaters blødgøringsanlæg eller alternative løsninger, giver vi gerne faglig vejledning og råd til den bedste løsning for dig. Kruses VVS & Varmeteknik Aps's store erfaring sikrer dig den bedste service, vejledning og råd til installation og vedligeholdelse af alle VVS- og varmeinstallationer.

Ring til os i dag på 39670475, så tager vi en snak om dine muligheder for også at få kalkfrit vand.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Styr anlægget fra din smartphone

Ecowaters blødgøringsanlæg er et moderne og brugervenligt system, der forbindes til husets wifi og kan styres med en app på en smartphone. Du får eventuelle fejlmeddelelser på sms, mail eller i appen, hvilket giver dig et overblik over systemets drift. Denne moderne teknologi giver dig en frihed til nemt at kontrollere systemet og justere driften.

EcoWater GreenLine 25 priseksempel

Til familien på op til 4 personer er GreenLine 25 en passende løsning, da de 9 liter ion-bytter producerer nok kalkfrit vand til familiens behov. Anlægget monteres ved vandindgangen i huset, hvor vandet filtreres og kalken fjernes inden, det bliver forbrugt i huset. Ecowaters blødgøringsanlæg fylder ikke mere end, at det let kan installeres i et bryggers eller køkken. GreenLine 25 koster inkl. moms og standardmontering 20.800 kroner. Vi tilslutter anlægget til et eksisterende afløb og opsætter lovlig el-kontakt, så du ikke skal bekymre dig om dette.

Ecowater GreenLine 40 PRISEKSEMPEL

Til den større familie med det tilsvarende større forbrug tilbyder vi GreenLine 40 med hele 11 liter ion-bytter, der producerer kalkfrit vand til hele familiens forbrug. Prisen på et GreenLine 40 blødgøringsanlæg fra EcoWater er 21.900 kroner inkl. moms. Vores priser inkluderer altid levering og standardmontering.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme