Få varmeanlæg til fjernvarme

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Lad os varetage dit varmeanlæg

Kruses VVS & Varmeteknik ApS har mange års erfaring med reparation, udskiftning, montering og vedligeholdelse af alle slags varmeanlæg.

Hvis dit nuværende er slidt, gået i stykker eller du bare vil have det tjekket for, om alt kører så optimalt som muligt, kan vi varetage opgaven. Vi har som erfarne VVS-installatører ekspertise inden for bl.a.:

Kontakt os i dag for tilbud

Uanset om du vil have en vurdering af, om dit nuværende varmeanlæg er det optimale, eller du skal have foretaget en reparation eller vedligeholdelse af dit eksisterende, kan du altid kontakte os på telefon 39670475.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Hvilket varmeanlæg skal du vælge?

Mange danskere kan have stor fordel af at skifte deres nuværende varmeløsning ud med en mere tidssvarende og energibesparende løsning.

Den rette løsning kan bl.a. afhænge af dit forbrug og din nuværende bolig. Hvis du er i tvivl om, hvilket varmeanlæg, der vil passe dig og din husstand bedst, er det altid en god idé at kontakte en professionel varmemester.

Vi har stor erfaring med alle former for varmeanlæg og står altid parat til at vejlede dig med den rette løsning.

Vores medarbejdere bliver løbende videreuddannet og får deres viden opdateret, så de kan tilbyde en professionel vurdering baseret på den nyeste viden.

Ring og få en snak på telefon 39670475 eller ved at udfylde formularen ovenfor - vi ser frem til at høre fra dig.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme