Fjernvarme eftersyn og installation på Amager, Frederiksberg Søborg og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland

DEN RETTE LØSNING

Uanset om du overvejer at udskifte dit eksisterende fjernvarmeanlæg eller har problemer med varme eller varmt vand, sørger Kruses VVS & Varmeteknik veluddannede og erfarne medarbejder med at give dig en god rådgivning.

For at finde løsningen på dit varme- eller vand problem, så du igen har et velfungerende anlæg, finder vi den løsning, der passer bedst til dit behov.

Vi er godkendte ved HOFOR til servicering  og udskiftning af fjernvarmeanlæg – både i villa anlæg og større anlæg på ejendomme.

Ring og få et uforpligtende tilbud eller for mere info på telefon 39 67 04 75.

VORES PRODUCENTER

Vi har self. valgt de bedste fjernvarmeanlæg på markedet:

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Fjernvarme - en nem og besparende løsning

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan vi være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig – bl.a. kræver fjernvarme en mindre grad af vedligeholdelse end traditionelle varmeløsninger. Samtidig har det en god driftsøkonomi, bl.a. fordi det har en længere levetid end andre typer af varmeanlæg. Vi kan skifte dit nuværende varmeløsning til fjernvarme – vores store erfaring og dygtige håndværkere kan klare dit behov, uanset kapacitet og type. Hvis du allerede har en fjernvarmeløsning, kan vi varetage din nuværende løsning. 

Kontakt os i dag

Uanset om den kræver en reparation, udskiftning af enkeltdele eller blot almindelig vedligeholdelse og service, står vi altid klar til at hjælpe dig med at få din fjernvarme til at fungere optimalt. Vi kører fra Søborg nær Gentofte og Gladsaxe, og dækker hele området i og omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.