Fjernvarme i Gentofte, Frederiksberg Søborg og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Den rette løsning

Uanset om du overvejer at skifte til fjernvarme eller har spørgsmål til dit nuværende system, sørger Kruses VVS & Varmeteknik ApS' veluddannede og erfarne medarbejdere for at give dig en fyldestgørende rådgivning. Vi finder den løsning, der passer bedst til dit behov og ser både på varmeefficiens, forbrug og pris.

6 stærke argumenter for at vælge fjernvarme:

  • Spar plads og nyd det kompakte, stilrene design.
  • Begræns vandforbruget med optimal regulering.
  • Få bedre varmeøkonomi hele året og mindre energispild.
  • Oplev nem og hurtig indstilling.
  • Få 5 års garanti mod tilkalkning.
  • Opnå årlige besparelser på op til 15 % med vejrkompensering.

Ring og få et uforpligtende tilbud eller for mere info på telefon 39670475.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Fjernvarme - en nem og besparende løsning

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan vi være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig – bl.a. kræver fjernvarme en mindre grad af vedligeholdelse end traditionelle varmeløsninger. Samtidig har det en god driftsøkonomi, bl.a. fordi det har en længere levetid end andre typer af varmeanlæg. Vi kan skifte dit nuværende varmeløsning til fjernvarme – vores store erfaring og dygtige håndværkere kan klare dit behov, uanset kapacitet og type. Hvis du allerede har en fjernvarmeløsning, kan vi varetage din nuværende løsning. 

Kontakt os i dag

Uanset om den kræver en reparation, udskiftning af enkeltdele eller blot almindelig vedligeholdelse og service, står vi altid klar til at hjælpe dig med at få din fjernvarme til at fungere optimalt. Vi kører fra Søborg nær Gentofte og Gladsaxe, og dækker hele området i og omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os på telefon 39670475 for et uforpligtende tilbud.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme