Fjernvarme

Fjernvarme - en nem og besparende løsning

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses Varmeteknik være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig – bl.a. kræver fjernvarme en mindre grad af vedligeholdelse end traditionelle varmeløsninger. Samtidig har det en god driftsøkonomi, bl.a. fordi det har en længere levetid end andre typer af varmeanlæg. Vi kan skifte dit nuværende varmeløsning til fjernvarme – vores store erfaring og dygtige håndværkere kan klare dit behov, uanset kapacitet og type.

Hvis du allerede har en fjernvarmeløsning, kan Kruses Varmeteknik varetage din nuværende løsning. Uanset om den kræver en reparation, udskiftning af enkeltdele eller blot almindelig vedligeholdelse og service, står vi altid klar til at hjælpe dig med at få din fjernvarme til at fungere optimalt.

 

Den rette løsning

Det kan kræve en professionel vurdering, hvis du skal have din varmeløsning til at fungere optimalt. Uanset om du overvejer at skifte til fjernvarme eller har spørgsmål til dit nuværende system, sørger vores veluddannede og erfarne medarbejdere for at give dig en fyldestgørende rådgivning. Vi finder den løsning, der passer bedst til den enkelte kundes behov og ser både på varmeefficiens, forbrug og pris.

 

Kontakt os i dag

Hvad enten du skal have installeret en helt ny varmeløsning eller have taget hånd om din eksisterende, klarer vi opgaven. Vi kører fra Søborg nær Gentofte og Gladsaxe, og dækker hele området i og omkring København. Kontakt os på 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud på dit nye fjernvarmesystem.

 

6 stærke argumenter

- der gi´r dig varme, tryghed ved driften og årlige besparelser

  1. Spar plads og nyd det kompakte, stilrene design
  2. Begræns vandforbruget med optimal regulering
  3. Få bedre varmeøkonomi hele året og mindre energispild
  4. Oplev nem og hurtig indstilling
  5. Få 5 års garanti mod tilkalkning
  6. Opnå årlige besparelser på op til 15 % med vejrkompensering