Fjernvarme i overensstemmelse med Hofor

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Fjernvarme i hele Hovedstadsområdet

Fjernvarme er en klima- og økonomivenlig opvarmningskilde til din bolig, der samtidig har en lang holdbarhed. Vi har hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS monteret og serviceret fjernvarmeanlæg i en lang årrække og er derfor eksperter på området. Vi holder os opdateret på Hofors regler, så du ikke behøver at gøre det.

Er du i tvivl om Hofors retningslinjer, eller er det tid til at efterse fjernvarmeanlægget, så ring til os. Vi har svar på alle dine spørgsmål.

Ring på telefon 39670475 og hør mere.

Priseksempler

Priseksempel for udskiftning af fjernvarmeunit
Termix HOFOR model VX-1 med styring og vejrkompensering med 100 l Varmtvandsbeholder. Pris fra kr. 37.900,- incl. moms.

Metro System 5 HOFOR med styring og vejrkompensering med 110 l varmtvandsbeholder. Pris fra kr. 38.700,- incl. moms. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Hofor 

Overholder dit fjernvarmeanlæg kravene fra Hofor og Energistyrelsen? Eller overvejer du at skifte over til at blive fjernvarmekunde? Vi har alle svarene på de spørgsmål, der dukker op omkring fjernvarme, og vores store erfaring giver dig en service i topkvalitet. Med os er du sikret en billig, grøn og langtidsholdbar varmeløsning med fjernvarme.

Hvad er Hofor?

Hofor er Hovedstadsområdet Forsyningsselskab, der leverer fjernvarmen i Københavns Kommune. Hofor stiller høje krav til VVS-installatørers montering og service af fjernvarmeanlæg. Vi er autoriserede installatører og arbejder altid i henhold til Hofors retningslinjer. Derfor kan du være tryg ved vores vejledning og service. Vi sørger for, at dit fjernvarmeanlæg overholder alle retningslinjer og tekniske bestemmelser fra Hofor og Energistyrelsen.

Ring og hør mere på telefon 39670475 i dag.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme