Vølund varmepumper

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

140 års erfaring med varmeløsninger

Vølund har leveret varmepumper til danskerne i mere end 140 år og er eksperter i udviklingen af økonomiske og miljørigtige varmeløsninger.

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS tilbyder vi varmepumper fra Vølund, der året rundt kan opvarme hele din bolig. En luft-til-vand varmepumpe udnytter varmen i luften udenfor til produktion af fx gulvvarme og varmt brugsvand indenfor.

Kontakt os i dag for installation

Vi står klar til at rådgive og vejlede dig både om varmepumper og alternative varmsystemer. Hos os får du faglige råd og service fra eksperter i branchen.

Vi har meget stor erfaring med varmeteknik i hele Hovedstadsområdet og Nordsjælland og varetager både installation og servicering af VVS- og varmeinstallationer.

Ring til os i dag på 39670475 og få en snak om den rette løsning til dit behov.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Sådan fungerer luft-til-vand varmepumpe

Varmepumpen er forbundet til husets centralvarmesystem og omdanner den opsamlede energi fra udeluften til varmt vand, der sendes ud i radiatorer og vandhaner. På denne måde bliver både temperaturen indenfor og brugsvandet varmet op, så der skabes et behageligt indeklima. Varmepumpen er drevet af el og har en meget høj effektivitet, da den producerer 3-5 gange så meget varmeenergi, som den selv benytter i el.

Er en varmepumpe noget for dig?

En luft-til-vand varmepumpe er ideel til opvarmning af huset, hvor der kræves en lav fremløbstemperatur som fx gulvvarme. Den har ikke samme effektivitet som jordvarme, men er en mere nem og økonomisk løsning både ved anskaffelse og installation, da den ikke er afhængig af grundens areal og ikke kræver opbrydning af græsplænen. Derfor er varmepumpen en mere kompakt og nem løsning til dig med en mindre grund eller fx et sommerhus.

Ring og hør mere på telefon 39670475 i dag.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme