140 ÅRS ERFARING MED VARMELØSNINGER

Vølund har leveret varmepumper til danskerne i mere end 140 år og er eksperter i udviklingen af økonomiske og miljørigtige varmeløsninger.

Hos Kruses VVS & Varmeteknik tilbyder vi varmepumper fra Vølund, der året rundt kan opvarme hele din bolig. En luft-til-vand varmepumpe udnytter varmen i luften udenfor til produktion af fx gulvvarme og varmt brugsvand indenfor.

KONTAKT OS I DAG FOR INSTALLATION

Vi står klar til at rådgive og vejlede dig både om varmepumper og alternative varmsystemer. Hos os får du faglige råd og service fra eksperter i branchen.

Vi har meget stor erfaring med varmeteknik i hele Hovedstadsområdet og Nordsjælland og varetager både installation og servicering af VVS– og varmeinstallationer.

Ring til os i dag på telefon 39 67 04 75 og hør mere om dine muligheder. 

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

Vi vil gerne høre fra dig
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

SÅDAN FUNGERER LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE

Varmepumpen er forbundet til husets centralvarmesystem og omdanner den opsamlede energi fra udeluften til varmt vand, der sendes ud i radiatorer og vandhaner. På denne måde bliver både temperaturen indenfor og brugsvandet varmet op, så der skabes et behageligt indeklima. Varmepumpen er drevet af el og har en meget høj effektivitet, da den producerer 3-5 gange så meget varmeenergi, som den selv benytter i el.

ER EN VARMEPUMPE NOGET FOR DIG?

En luft-til-vand varmepumpe er ideel til opvarmning af huset, hvor der kræves en lav fremløbstemperatur som fx gulvvarme. Den har ikke samme effektivitet som jordvarme, men er en mere nem og økonomisk løsning både ved anskaffelse og installation, da den ikke er afhængig af grundens areal og ikke kræver opbrydning af græsplænen. Derfor er varmepumpen en mere kompakt og nem løsning til dig med en mindre grund eller fx et sommerhus.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.