Energianlæg

Miljørigtig opvarmning

Her hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS er vi specialister i energivenlige varmeinstallationer, og vi samarbejder med nogle af de bedste på markedet, så vi altid kan levere den ideelle løsning til dine behov. Vi har en vifte af forskellige løsninger, der er baseret på vedvarende energi, og i samarbejde med dig finder vi den bedste løsning til dine specifikke behov.

Solvarme

En af de smarte og bæredygtige løsninger er solvarme. Et varmesystem på solvarme fungerer ved, at et antal solpaneler opfanger energien i solstrålerne, som overføres til energi huset kan anvende. Solpanelerne monteres på taget og kan fungere sammen med allerede eksisterende varmeinstallationer.

Jordvarme

Hvis du er interesseret i en løsning med jordvarme kan du vælge mellem to forskellige typer: en vertikal boring eller en nedgravet slange. Der skal bores i jorden ved begge løsninger, men ønsker du en nedgravet slange, skal du være indstillet på at det er et større areal, der skal graves på. Dog er denne løsning meget effektiv.

Luft/vand varmepumper

Energien i den udendørs luft er gratis, så hvorfor ikke udnytte den? Hvis du eksempelvis skal udskifte dit gamle oliefyr, anbefaler vi en luft/vand varmepumpe i stedet, som udnytter den energi, der er i luften. Systemet er en måde, hvorpå du kan spare på ressourcerne, samtidig med at du sparer på varmeregningen, hvilket gør løsningen meget attraktiv.

Hvis du er interesseret i en af vores bæredygtige varmeløsninger, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige varmeanlæg, så du kan varme hjemmet op med god samvittighed. Vores service dækker både Gentofte, Gladsaxe og København.