Installation af energianlæg i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

We manage everything, you just have to pick up the phone when a new customer calls!

Miljørigtig opvarmning

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS er vi specialister i energivenlige varmeinstallationer, og vi samarbejder med nogle af de bedste på markedet, så vi altid kan levere den ideelle løsning til dine behov.

Vi har en vifte af forskellige løsninger, der er baseret på vedvarende energi, og i samarbejde med dig finder vi den bedste løsning til dine specifikke behov.

Vi tilbyder inkøb og montering af følgende energianlæg:

Vi rådgiver altid ud fra dit behov og på baggrund af mere end 50 års erfaring.

Ring og hør mere i dag

Få et uforpligtende tilbud eller hør mere enten ved at udfylde formularen til højre eller ved at ringe på telefon 39670475.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Anmeldelser 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her

Samarbejdspartnere 

Hos Kruses VVS & Varmeteknik ApS har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov - det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Solvarme

En af de smarte og bæredygtige løsninger er solvarme. Et varmesystem på solvarme fungerer ved, at et antal solpaneler opfanger energien i solstrålerne, som overføres til energi huset kan anvende. Solpanelerne monteres på taget og kan fungere sammen med allerede eksisterende varmeinstallationer.

Jordvarme

Hvis du er interesseret i en løsning med jordvarme kan du vælge mellem to forskellige typer: en vertikal boring eller en nedgravet slange. Der skal bores i jorden ved begge løsninger, men ønsker du en nedgravet slange, skal du være indstillet på at det er et større areal, der skal graves på. Dog er denne løsning meget effektiv.

Luft/vand varmepumper

Energien i den udendørs luft er gratis, så hvorfor ikke udnytte den? Hvis du eksempelvis skal udskifte dit gamle oliefyr, anbefaler vi en luft/vand varmepumpe i stedet, som udnytter den energi, der er i luften. Systemet er en måde, hvorpå du kan spare på ressourcerne, samtidig med at du sparer på varmeregningen, hvilket gør løsningen meget attraktiv.

Ring i dag for mere info på telefon 39670475.

VVS-arbejde

Nyt badeværelse eller bare en dryppende hane? Kruses Varmeteknik har mere end 40 års erfaring inden for VVS-arbejde. Vi er et autoriseret firma, som er vant til at levere til både private og erhvervskunder. 

➤ Læs mere om VVS-arbejde

Gaskedler 

Kruses VVS & Varmeteknik ApS er specialiseret i installation, montering og reparation af centralvarmeanlæg, herunder gaskedler.
En gaskedel er oftest en mere energibesparende løsning. 

➤ Læs mere om gaskedler

Fjernvarme 

Hvis du står over for at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en mere moderne løsning, kan Kruses VVS & Varmeteknik ApS være behjælpelige. Fjernvarme er en tidssvarende løsning, som giver så lidt besvær som mulig. 

➤ Læs mere om fjernvarme