Installation af energianlæg i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

MILJØRIGTIG OPVARMNING

Hos Kruses VVS & Varmeteknik er vi specialister i energivenlige varmeinstallationer, og vi samarbejder med nogle af de bedste på markedet, så vi altid kan levere den ideelle løsning til dine behov.

Vi har en vifte af forskellige løsninger, der er baseret på vedvarende energi, og i samarbejde med dig finder vi den bedste løsning til dine specifikke behov.

Vi tilbyder inkøb og montering af følgende energianlæg:

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vi rådgiver altid ud fra dit behov og på baggrund af mere end 50 års erfaring.

RING OG HØR MERE I DAG

Få et uforpligtende tilbud eller hør mere enten ved at udfylde formularen til højre eller ved at ringe på telefon 39 67 04 75.

Få hjælp til finansieringen af dit anlæg gennem Resurs – Læs mere.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Udfyld formularen og bliv kontaktet. (Bemærk! Vi har brug for al nedenstående info for at give et tilbud)
Hvad siger vores kunder?

Mød os på minhåndværker.dk

Jeg er meget tilfreds med firmaet, effektive og profesionelle medarbejdere og god kundebehandling.
Vicki Hagemann
06.04.2023
Ud over at foretage den aftalte rørudskiftning helt tilfredsstillende, hjalp medarbejderen også med at sørge for en forbedring af vandgennemløbet til køkkenhanen. Rigtig fin service.
Anette Drøjdahl Lomholt
08.03.2023
Rigtig god rådgivning. Følte jeg var den vigtigste kunde her og nu. Punktlig og meget venlig montør, der lavede en meget fint stykke arbejde. Mine varmeste anbefalinger.
Jens Helge Ryhl
11.01.2023
Har tidligere fået udskiftet en vandhane til en vaskemaskine og repareret en dryppende vandhane - fint arbejde!
Steen Pedersen
08.02.2023
ANMELDELSER

Kruses VVS & Varmeteknik får 9 ud af 10 i kundetilfredshed!
Mød os på MinHåndværker.dk her.

SAMARBEJDSPARTNERE

Hos Kruses VVS & Varmeteknik har vi stor fokus på at rådgive alle vores kunder ud fra deres unikke behov – det er vores varemærke og noget, vi er stolte af!

Vi samarbejder dog med følgende leverandører: 

Solvarme

En af de smarte og bæredygtige løsninger er solvarme. Et varmesystem på solvarme fungerer ved, at et antal solpaneler opfanger energien i solstrålerne, som overføres til energi huset kan anvende. Solpanelerne monteres på taget og kan fungere sammen med allerede eksisterende varmeinstallationer.

Jordvarme

Hvis du er interesseret i en løsning med jordvarme kan du vælge mellem to forskellige typer: en vertikal boring eller en nedgravet slange. Der skal bores i jorden ved begge løsninger, men ønsker du en nedgravet slange, skal du være indstillet på at det er et større areal, der skal graves på. Dog er denne løsning meget effektiv.Luft/vand varmepumper

Energien i den udendørs luft er gratis, så hvorfor ikke udnytte den? Hvis du eksempelvis skal udskifte dit gamle oliefyr, anbefaler vi en luft/vand varmepumpe i stedet, som udnytter den energi, der er i luften. Systemet er en måde, hvorpå du kan spare på ressourcerne, samtidig med at du sparer på varmeregningen, hvilket gør løsningen meget attraktiv.

Ring i dag for mere info på telefon 78 76 88 02.

Kontakt os på telefon 39 67 04 75 for et uforpligtende tilbud.